Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresivan nastup

Suze su samo tekle: 'Tužan je kad vidi da su zvijezde žene koje pokazuju sise i guzu'

Damiano Roi u Supertalentu
Foto: Nova TV
1/4
28.10.2019.
u 13:52

– U jednom trenutku čak je i mene uzelo i ponijelo. Istina je da imate puno jači glas nego samopouzdanje. Uzmite stvar u svoje ruke i nabavite menadžera – rekao mu je Davor

Damiano Roi, trgovac iz susjedne Slovenije, oduševio je žiri i publiku sinoćnim nastupom na Supertalentu, gdje je briljantno otpjevao ariju "Nessun Dorma" iz Puccinijeve opere "Turandot". Ista ta arija proslavila je Paula Pottsa u britanskoj inačici ovog showa. 

Roi je žiriju otkrio kako je 20 godina bez menadžera i diskografske kuće te se zato želio predstaviti, a nastupao je i na slovenskoj verziji showa. 

– Nekad je tužan kad vidi da pjevaju žene koje pokazuju guzu i sise i nemaju glas, a veće su zvijezde nego moj muž koji ima takav glas – kazala je Damianova supruga za Novu TV. Inače, Roi svira po hotelima, pjeva operu i ima više od 100 pjesama. 

– Nije mi sad jasno, s ovakvim glasom, da vi kažete da nemate menadžera, da nemate nekoga da vas angažira, pjevate po hotelima. Nije mi jasno gdje tu nešto ne štima jer s takvim vokalom mi smo već odavno trebali znati za vas. Vi ste odavno trebali biti jako bogat i iznimno bukiran čovjek. Vi ste ili fulali sve što ste mogli fulati po toj Sloveniji ili je netko tamo gluh pa vas nije prepoznao. Vi ste senzacija do te mjere da sam ja ushićena, vi ste za mene bili apsolutno savršenstvo – poručila mu je članica žirija Martina Tomčić. 

Damiana su tijekom nastupa svladale emocije, a na njegovo pjevanje nije bio imun ni Davor Bilman. 

– U jednom trenutku čak je i mene uzelo i ponijelo. Istina je da imate puno jači glas nego samopouzdanje. Uzmite stvar u svoje ruke i nabavite menadžera – rekao mu je Davor, a Martina je dodala kako ima jako mnogo talentiranih ljudi, ali jednostavno im se zvijezde ne poklope. 

– Vi oko nas ovog trenutka stojite na dobroj zvijezdi, ja bih se usudila reći da uz ovu razinu vašeg talenta, senzibilnosti i emocije koja je nužna da dotaknete publiku, dođete do publike, uz našu pomoć možda biste i vi mogli dobiti potreban dio kolača – zaključila je Martina. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zmija
Zmija
08:54 29.10.2019.

Gospodinu upucujem cestitke ali jedno mu zamjeram! A to jeste zasto je dozvolio da ga ocjeni ova Maja koja blage veze nema sa glazbom i izgleda grozno (pa nema niti ikakvog ukusa).

SO
sohnahoakasaa
17:31 28.10.2019.

Gospodine želim da nakon ovog vašeg nastupa i davanja srca svima nama konačno zasija vaša 'zvijezda'. Možda vas je baš danas i dragi Bog čuo. Ima On jako puno posla mu ne zameramo.

GO
Goxy
16:17 28.10.2019.

A guske ko lidija bacic I nives celzijus I ava karabatic uspjesne pjevacice hahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije