Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupila hrabrost

Suze ove glumice na crvenom tepihu ganule su mnoge

Foto: Profimedia
1/7
25.02.2019.
u 08:09

Otkako je Selma Blair u desetom mjesecu prošle godine na Instagramu objavila kako boluje od multiple skleroze, gotovo da se nije pojavljivala u javnosti. Ipak, skupila je hrabrost i došla na čuveni oskarovski after party koji tradicionalno organizira magazin Vanity Fair.

Iako nije bila u nominaciji za Oscar, suze glumice Selme Blair ganule su mnoge. Naime, lijepa Amerikanka zaplakala je na crvenom tepihu.

Otkako je u desetom mjesecu prošle godine na Instagramu objavila kako boluje od multiple skleroze, gotovo da se nije pojavljivala u javnosti. Ipak, skupila je hrabrost i došla na čuveni oskarovski after party koji tradicionalno organizira magazin Vanity Fair.

-Trebalo mi je puno hrabrosti za dolazak ovamo - kazala je i zaplakala glumica.  Blair je odjenula dugu haljinu s potpisom Renea Russoa, a u rukama je držala štap koji i inače koristi kako bi bila stabilnija. Podsjetimo, bolest nikada nije tajila.

"Imam multiplu sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita..., a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja", napisala je Blair na svojem Instagramu.

Otkrila je da joj je bolest 16. kolovoza dijagnosticirao neurolog Jason Berkley, brat glumice Elizabeth Berkley. 

"Godinama sam imala simptome, no nisam ih shvaćala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me natjerao da otiđem na pregled. Mislila sam da je riječ o uklještenju živca. Od ove neizlječive bolesti vjerojatno bolujem najmanje 15 godina", napisala je, dodavši da je sve počelo s bolovima u vratu. 

Inače, multipla skleroza (MS) je kronična upalna bolest središnjeg živčanog sustava (SŽS), što znači da upalna oštećenja mogu zahvatiti veliki i mali mozak, moždano deblo i kralježničku moždinu. 

Ključne riječi

Komentara 2

JE
jejeee
10:45 25.02.2019.

Jedan novinar napise "otiđem"?????? hahahhahahahahahahhaha hahahahahahahhah nemogu vjerovat hahahahahah

JE
jejeee
10:47 25.02.2019.

anamarija kronast "otiđi" natrag u skolu da se ne sramotis javno🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije