Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOTO DJEVOJKA

Suzana Mančić podijelila fotografiju sa samozatajnom kćeri, pratitelji im poručili da izgledaju kao sestre

Suzana Mančić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
14.09.2021.
u 14:15

"Prelijepe majka i kći", poručili su pratitelji najpoznatijoj loto djevojci Suzani Mančić uz fotografiju s kćeri Natalijom koju je objavila na društvenim mrežama.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (65) u posljednjih nekoliko godina povukla se iz javnog života, ali i dalje je aktivna na društvenim mrežama. Ovog puta na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije sa svojom kćeri Natalijom, a pratitelji su ostali oduševljeni. "Prelijepe majka i kći", poručili su im. "Mačka i pol", još je jedan od komentara. "Dvije sestre", poručila im je jedna osoba.

Inače, Mančić osim Natalije ima i kćer Teodoru, a obje je dobila u s glumcem Nebojšom Kunićem. Samozatajna Natalija ne voli dijeliti svoj život na društvenim mrežama kao njezina majka, pa je za obožavatelje ovakva objava prava poslastica. Dodajmo da su srpski mediji mladu Nataliju prozvali dvojnicom Angelinom Jolie. Također, napisali su da studira na Akademiji umjetnosti, a najveći joj je san baviti se fotografijom.

Podsjetimo, Mančić je prije nekoliko dana objavila fotografiju iz svoje mladosti. Tada je otkrila da je prehlađena te da dane krati listajući stare albume i objavljujući fotografije na društvenim mrežama. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
ZlySrbin
15:23 14.09.2021.

Nikad cuo za ovu.. Samo za Trinu nasu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije