Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna nespretnost

Suzana Mančić pala i ozlijedila rame, upitan koncert s Radolfijem

suzana mancic (1)
Anto Magzan/Pixsell
16.03.2011.
u 16:51

Unatoč boli odradila je svoju emisiju, a potom su je odvezli u hitnu. Popucale su joj tetive na ramenu, ima podljeve i masnice po nogama i sve je jako boli. Određena joj je terapija i Suzana se nada da će za nekoliko dana biti bolje

Iako se najavljivalo da će na beogradskom koncertu Davora Radolfija s njim u duetu zapjevati i Suzana Mančić, čini se da je njezin nastup upitan. Popularna je voditeljica, naime, pala na na stubama i ozlijedila lijevo rame.

Unatoč boli odradila je svoju emisiju, a potom su je odvezli u hitnu. Popucale su joj tetive na ramenu, ima podljeve i masnice po nogama i sve je jako boli. Određena joj je terapija i Suzana se nada da će za nekoliko dana biti bolje.

Hoće li ozdraviti na vrijeme i pridružiti se Radolfiju na pozornici te zapjevati s njim pjesmu "Samo dvije riječi", za koju su nedavno na Rabu snimili i spot, ostaje vidjeti. No s obzirom na njezinu energiju i pozitivan stav, svi se nadaju da će doći na pozornicu, makar i s ramenom u zavojima.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Dario--
18:01 16.03.2011.

Daj neverane ne piši pizdrarije i gadosti!!

NE
neverane
17:51 16.03.2011.

Bitno je da nije ozlijedila onu stvar.Od nje živi ,a ne od glasnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije