Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće ljeto

Susret hrvatskih reprezentativaca na ljetovanju: 'Sad počinje show'

Foto: Instagram screenshot
1/9
25.06.2019.
u 09:00

Za vrijeme odmora sa suprugom Mateom omiljeni reprezentativac Šime Vrsaljko se sreo s prijateljem s terena Dejanom Lovrenom. Čini se da je vatreni dvojac spreman za dobar provod na hrvatskoj obali.

Šime Vrsaljko ovo ljeto odmara u omiljenom društvu svoje supruge Matee. Par je posjetio Vransko Jezero i Modru Špilju, gdje je nedavno i Ivan Rakitić bio sa svojom suprugom Raquel Mauri.

Prošle godine u lipnju za vrijeme Svjetskog prvenstva, Šime i njegova supruga Matea postali su roditelji sinčića Brune, a izbornik Zlatko Dalić dopustio mu je da napusti reprezentaciju kako bi posjetio suprugu i tek rođenog sina. Ovog ljeta u špilji im se pridružio Dejan Lovren, kolega iz reprezentacije i dobar Šimetov prijatelj. Lovren je na Instagramu objavio fotku s Vrsaljkom i poručio da su se 'našli na pola puta i sad počinje show'.

Foto: imdb

Prošle godine za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva Vrsaljko je često objavljivao videe na kojima se šali s Lovrenom i time nasmijavao brojne obožavatelje diljem svijeta. Ne sumnja se da će druženje dvojca proći uz puno zabave i smijeha.

Podsjetimo, naklonost obožavatelja Vrsaljko je, uz suigrača i prijatelja, Dejana Lovrena, zaradio za vrijeme Svjetskog prvenstva javljanjima uživo nakon osvojene medalje i objavom zabavnih videa s ostatkom naše reprezentacije. Popularnog nogometaša na društvenim mrežama prati skoro 600.000 fanova iz cijeloga svijeta.

 

Komentara 3

BE
Beskucnik
09:24 25.06.2019.

Svoju domovinu promoviraju A t i yuuup nitko ti ne brani da se slikas kraj Morave il u Vranju

ZO
ZoranMikačić
06:09 27.06.2019.

a izbornik Zlatko Dalić dopustio mu je da napusti reprezentaciju kako bi posjetio suprugu i tek rođenog sina. Ovog ljeta u špilji im se pridružio Dejan Lovren 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

DU
Deleted user
09:18 25.06.2019.

Vrlo važna stvar.Kako se zove show?Tko će više glumiti velikog Hrvata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije