Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomila mu ruku

Susret Brene i Bobe bio je poprilično bolan: 'Nisam mislio da je toliko teška'

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
27.09.2019.
u 23:30

O početcima njihove romanse progovorila je i u dokumentarcu 'Lepa Brena - Godine Slatkog greha' u kojem je otkrila i jednu smiješnu situaciju. Naime, tijekom jednih od prvih susreta Brena je Bobi, piše Blic, slomila ruku.

Lepa Brena i Boba Živojinović u braku su gotovo tri desetljeća, no mnogi detalji s početka njihove veze nisu poznati široj javnosti. Brenu i Bobu upoznao je njezin menadžer Raka Đokić, a njihov je susret, kaže pjevačica, bio sudbinski.

- Sjećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me Raka s novinarkom zaključao u ured da možemo normalno razgovarati.U jednom trenutku Raka je ušao s Bobom i upoznao nas - otkrila je svojedobno Brena.

O početcima njihove romanse progovorila je i u dokumentarcu 'Lepa Brena - Godine Slatkog greha' u kojem je otkrila i jednu smiješnu situaciju. Naime, tijekom jednih od prvih susreta Brena je Bobi, piše Blic, slomila ruku.

- Dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu. Ja sam krenula na mjesto susreta, stojim na semaforu i vidim njega s druge strane kako čeka i širi ruke. Zamišljam kako mu trčim u zagrljaj, skačem, vrtimo se tako kao na filmu, samo usporeno. I ja se stvarno zaletim njemu, skočim mu u zagrljaj, ali u tom trenutku padnemo i Boba povrijedi ruku - ispričala je pjevačica.

Boba je s druge strane kazao kako nije očekivao da je Brena toliko teška. - Mislim da nikada brže nisam vozio i stigao do Novog Sada kao tada, zbog tog našeg susreta. Sve sam mogao podići, ali je ona bila nekako teška, pa je nisam mogao zadržati - istaknuo je tenisač. Iako bi ova izjava mnoge žene uvrijedila, Brena se na nju samo dobro nasmijala.

Komentara 7

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
08:16 28.09.2019.

Lepa,Boba,Raka i VL.....Kriste smiluj se !!

DU
Deleted user
03:36 28.09.2019.

Koliko love je taj dvojac "namlatio", svaki u svojoj karijeri, a ipak su uhvaćeni i to 2 x u krađi el. energije - i još Brena da izjavu da "ih mrzi plaćati gluposti".

Avatar zajutrak
zajutrak
08:20 28.09.2019.

Jel imamo mi svoju dnevnu tiskovinu jer JL i VL to davno NISU ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije