Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narušavaju izgled

Susjedi užasnuti zbog ovog poteza Beckamovih: 'To je čudovišno i ružno'

Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
01.12.2020.
u 16:30

Naime, bračni par je sada okrugu West Oxfordshire dostavio planove u kojima je navedeno da će na svoj posjed postaviti jezero veličine 4170 četvornih metara u kojem će biti i otok površine 122 četvorna metra.

Iako su već izazvali negodovanje susjeda time što su na svojem, 51 milijun kuna vrijednom imanju odlučili izgraditi jezero, David i Victoria Beckham ne planiraju stati sa svojim ekstravagantnim idejama. Naime, bračni par je sada okrugu West Oxfordshire dostavio planove u kojima je navedeno da će na svoj posjed postaviti jezero veličine 4170 četvornih metara u kojem će biti i otok površine 122 četvorna metra.

Za to su brzo dobili i dopuštenje, a osim jezera, planiraju izgraditi vinski podrum, ali i stražarnicu. No to, naravno, neće biti moguće učiniti bez brige za zaštitu okoliša. Victoria i David će u svoje morati izgraditi posebnu živicu za zaštitu šišmiša i ptica, a u pored jezera i mjesto za prezimljavanje koje će štititi gmazove, vodozemce i ježeve.

Susjedi su užasnuti svim ovim novostima, te ih nazivaju čudovišnim i ružnim, a tvrde i da će narušiti izgled cijelog područja. Upozoravaju isto tako da bi bušotine mogle utjecati i na podzemne vode.
Ipak, to ne smeta njihovim slavnim prijateljima, pa su ih na imanju već posjetili i princ Harry, manekenka Kate Moss i pjevačica Rita Ora. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije