Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametna investicija

Susjedi se žalili na divlje zabave kod pjevača, a on se odlučio na ovaj potez

ed sheeran
Foto: Instagram
1/4
23.07.2019.
u 23:22

Susjedi Eda Sheerana nisu imali mora od konstantne buke i partyja koje je pjevač priređivao, a da ne bi slušao njihovo žaljakanje, odlučio se na vrlo mudar potez.

Zbog učestalih primjedbi susjeda iz Suffolka da je preglasan, Ed Sheeran je odlučio potrošiti četiri milijuna funti da riješi taj problem.

Naime, odlučio je kupiti sve kuće pored svog imanja u vrijednosti od 19.8 milijuna funti, piše The Sun. Pjevač je isto tako kupio stan iznad svog restorana u Notting Hillu.

Izvori za The Sun tvrde da su se susjedi konstantno žalili na buku s njegovog imanja i čim je dobio priliku kupiti kuće, to je i napravio.

- Ne samo da je napravio pametnu investiciju, nego smanjuje svaku šansu prigovora susjeda oko glasne glazbe i partyja. To je napravio kupivši i stan iznad svog restorana, što je bila velika zapreka za poslovni napredak - objasnio je izvor.

Podsjetimo, britanski pjevač prošle zime oženio je svoju dugogodišnju djevojku Cherry Seaborn u tajnosti. 

 – Bilo je samo 40 osoba. Njihovi najbliži prijatelji. Bez Taylor Swift, vlasnika diskografskih kuća ili ikakvih zvijezda. Nisu željeli raditi veliku pompu od toga. Bilo je to malo zimsko vjenčanje – kazao je izvor.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
!zagreb!
03:54 24.07.2019.

Ed je osoba koja se hoće narugati, praviti druge budalama, poniziti. Sve iz zafrkancije i zato sto to moze.

AR
ArsenT
06:15 24.07.2019.

Joj, kak je mudar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije