Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnosi sa susjedima

Susjedi otkrili kakva je Lepa Brena: Ona i Viktor došli su s nožem

Lepa Brena u Zagrebu
Foto: Promo
1/10
25.12.2019.
u 15:26

Mislili su da nam netko provaljuje u kuću. Super su, stvarno - ispričala je susjeda kakva je poznata pjevačica.

Susjedi Lepe Brene imaju samo riječi hvale za pjevačicu. Kažu kako im uvijek uskoči u pomoć i uvijek ih lijepo ugosti u svojoj kući te s cijelom njezinom obitelji imaju sjajan odnos.

- Često dolazi kod nas na kavu, pričamo i smijemo se. Normalna je i prirodna žena. Ljubazno nas uvijek primi u kuću, na kavu i na razne proslave. - ispričala je za Kurir jedna susjeda  poznate pjevačice. Prisjetila se i kako su Lepa Brena i njezin sin Viktor prvi priskočili kada im se upalio alarm u kući, misleći kako im susjede netko želi opljačkati.

- Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli s nožem. Mislili su da nam netko provaljuje u kuću. Super su, stvarno - ispričala je susjeda. Druga susjeda kaže kako  je Lepa Brena prava domaćica i ona je potvrdila kako Brena uvijek pomaže susjedima.

- Jednom je izbio požar i ona je usred noći izašla na ulicu i odmah nas sve obavijestila da je zvala policiju i vatrogasce - ispričala je.

Kažu susjedi i kako mnogi dolaze na vrata Lepe Brene kako bi je tražili financijsku pomoć i onda mole susjede da ih upute na Breninu adresu.

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:43 25.12.2019.

Pa Bozic je pobogu. Zasto pisete o antikristima na danasnji dan?

SA
samoborka
18:32 25.12.2019.

Dodjoh samo cestitati Vecernjaku na jos jednom od velebnih clanaka One vrste. Bravo! Svaki dan me iznova podsjecate zasto nisam kupila primjerak Vecernjaka barem jedno 10ak godina.

DU
Deleted user
15:35 25.12.2019.

Želim jos sretan i Blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu njoj i susjedima i neka ostanu tamo gdje su i sada odnosno do sada bili. Neka ne dolazi nama u Hrvatsku, neka nas pusti da umremo bez njene pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije