Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvodi red

Susjedi o incidentu s Marijom Šerifović: 'Dramila je, urlala i derala se'

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/4
15.07.2019.
u 12:34

Susjedi Marije Šerifović za Kurir su ispričali kako je živjeti blizu slavne pjevačice i što su sve doživjeli otkad je ona u njihovu kvartu

Susjedi Marije Šerifović odlučili su prokomentirati kako se pjevačica ponaša kao stanar u zgradi.

– Usred poplava njezino je mjesto za parkiranje, koje se nalazi kat ispod nivoa, bilo pod vodom. Ona je dramila, urlala i derala se na dečke iz osiguranja, odnosno portire, na ulasku u zgradu. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Derala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mjesto jer mora žuriti – kazala je za Kurir jedna pjevačičina susjeda.

– Oduševi se kad vidi djecu. Mazi ih, ljubi... Ima puno strpljenja za njih. S druge strane, druženje i fotografiranje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji bi uvodio reda u susjedstvo – iskrena je bila susjeda.

– Kad se sretnemo, ljubazno nam se javi i poželi dobar dan ili dobro jutro – ispričala je druga susjeda koja je rekla kako misli da Marija u tom stanu živi kao podstanar.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

 

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Mary5
13:03 15.07.2019.

Otkud sad ova iskoci?

DU
Deleted user
13:57 15.07.2019.

kakva vazna vijest, da nema vecernjaka ne bi nacija znala da srbija postoji

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:41 15.07.2019.

Koga briga ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije