Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plodovi slave

Susan Boyle nastupit će u šou “Ples sa zvijezdama”

susan
Pixsell
08.11.2009.
u 17:45

– Susan je jako uzbuđena i jedva čeka odlazak u SAD. Uvijek joj se sviđala hrabrost Amerikanaca – otkrio je Susanin brat John Boyle. Da nakon rada ne izostaje nagrada, uvidjela je i stidljiva Škotkinja koja je novcem, koji je zaradila, kupila kauč i hladnjak.

Trenutačno najslavnija škotska pjevačica, 48-godišnja Susan Boyle oduševljena je pozivom u američku verziju popularnog šoua “Ples sa zvijezdama” u kojoj će umjesto pjevačkog umijeća pokazati svoje plesne sposobnosti. Naime, obožava Ameriku, pogotovo Los Angeles, a u emisiji bit će posebna gošća.

– Susan je jako uzbuđena i jedva čeka odlazak u SAD. Uvijek joj se sviđala hrabrost Amerikanaca – otkrio je Susanin brat John Boyle.

Da nakon rada ne izostaje nagrada, uvidjela je i stidljiva Škotkinja koja je novcem, koji je zaradila, kupila kauč i hladnjak.

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
Ziggy313
18:58 08.11.2009.

Wow! Čak sofu i frižider? I sve novo? Mora da se istrošila! Čini se da su vicevi o škrtim Škotlanđanima istiniti, ha-ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije