Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sva ova laž'

Suradnja hrvatskog pjevača i novinarke iz Njemačke rezultirala novim hitom

privatni album
18.12.2020.
u 16:59

O suradnji s Ljubinkom Šipurom, Marijana Dokoza kaže kako je stihove njezine pjesme vjerno prikazao kroz glazbu, ali i spot.

Ljubinko Šipura, pjevač čija je pjesma „Kotor Varoš“ postala himna Kotorvarošana u iseljeništvu, predstavlja svoju novu pjesmu za koju stihove potpisuje Marijana Dokoza, dopisnica Večernjeg lista i urednica Fenix Magazina.

Pjesma se zove "Sva ova laž", a spot je sniman na području Modračkog jezera, Zaštićenog Pejzaža "Konjuh" i hotelu President u mjestu Ljubače u BiH i to u ovo neobično vrijeme pandemije koronavirusa u kojoj se našao cijeli svijet.

Ljubinko Šipura kaže kako se u stihove pjesme zaljubio na prvu jer osjećaji dolaze do izražaja u punom sjaju.

- Vjerujem da će u nekoliko minuta koliko traje spot i pjesma, svaki slušatelj i gledatelj uživati i vizualno i glazbeno. Cijela se ekipa potrudila da spot prati pjesmu koja govori o nevjerojatnoj ljubavi, a koja je naišla na brojne prepreke i kao takva je skrivena od javnosti. Zato smo kadrove u kojoj se pojavljuju dvoje koji se vole smjestili u Zaštićeni Pejzaž "Konjuh", odnosno planinu koja obiluje šumama i predivnim lokacijama, netaknutom i izvornom ljepotom, baš onakvom kakva treba biti ljubav - čista, lijepa, iskrena. No, kako je ovaj put zabranjena, a time i skrivana,  mladi par koji glumi u spotu ju je vrlo vjerno prikazao šetajući se osamljenim dijelovima Konjuha - govori Ljubinko Šipura. 

O suradnji s Ljubinkom Šipurom, Marijana Dokoza kaže kako je stihove njezine pjesme vjerno prikazao kroz glazbu, ali i spot.

- Zadovoljna sam kako sve izgleda i zvuči. U spotu je sve nekako prirodno, romantično.  Sviđaju mi se kadrovi s planine "Konjuh" jer se čini da su tamo njih dvoje odvojeni od svega što ih razdvaja, kao da su sami na svijetu, a u ljubavi i jeste tako, čini vam se kao da nikog drugog na svijetu nema - rekla je Marijana Dokoza.

Osim s Ljubinkom Šipurom, Marijana Dokoza je do sada surađivala i s pjevačem iz Frankfurta Senadom Ajanovićem koji je snimio pjesmu "Za tebe, draga", a za koju je Marijana napisala stihove. U planu je suradnja s još jednim pjevačem, ovaj put iz Hrvatske, a o kome se radi, Marijana Dokoza još nije htjela govoriti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije