Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedočila svađi

Suprugu našeg nogometaša uzrujao događaj u supermarketu: 'Zaustavite glupe ljude'

Foto: Instagram
1/4
15.03.2020.
u 16:50

Naime, Hajrović je fotografirala svađu dvije žene oko WC papira, te je svoje razočaranje cijelim događajem podijelila s pratiteljima.

Supruga igrača Dinama, Izeta Hajrovića, Leyla na Instagramu se požalila na trenutačnu situaciju u supermarketima diljem svijeta. Leyla je u Švicarskoj i prema njenim InstaStoryjima može se zaključiti da je stvarno kaotično.

Naime, Hajrović je fotografirala svađu dvije žene oko WC papira, te je svoje razočaranje cijelim događajem podijelila s pratiteljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 "Trenutna situacija u Švicarskoj... ljudi, molim vas, prestanite... prestanite biti tako sebični i ludi... nema potrebe da jedna osoba kupi 15 boca ulja ili WC papir za 6 mjeseci..." napisala je influencerica i dodala da misli da bi dučani trebali "zaustaviti glupe ljude da se opskrbljuju za više mjeseci".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Napisala je da se boji što bi se tek dogodilo u slučaju rata

Leyla je nakon povratka iz Milana gdje je bila na reviji Phlipa Pleina u društvu prijateljice, pa se zbog sumnje da se zarazila koronavirusom podvrgla testiranju. 

- Hvala svima koji su zabrinuti za moje zdravlje. Bila sam tijekom vikenda jednu noć u Milanu, a nakon što sam se vratila u Zagreb samoinicijativno sam otišla u kliniku kako bih se podvrgnula testiranju s obzirom na to da je u tom djelu sve više zaraženih korona virusom. Ovim putem vas obavještavam da je sve super, da se odlično osjećam i da nemam nikakve simptome koji bi me podvrgnuli daljnjem liječenju ili kućnoj karanteni. Bit ću pod kontrolom epidemiologa kojem sam se javila prema naputku iz bolnice dr. Fran Mihaljević - napisala je Leyla.



 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:03 15.03.2020.

Nevjerojatne gluposti

JO
Jose Oklahoma
18:23 15.03.2020.

Što ona misli? Ako je žena nogometaša, da je jako pametna!?

BE
berija
21:29 16.03.2020.

A koga boli pipa što o bilo čemu misli hanuma nekog fudbalera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije