Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica braka

Suprugove preljubničke poruke ne uznemiruju Demi Moore

Demi Moore
Pixsell
23.09.2010.
u 15:52

Navodna ljubavnica Ashtona Kutchera Brittney Jones (21) pokušava SMS porukama dokazati da je ljubovala s glumcem dok je Demi snimala film u Detroitu.

Da ljubav u kojoj je žena starija od muškarca petnaest godina može uspjeti, dokazali su glumci Demi Moore i Ashton Kutcher. Sutra slave petu godišnjicu braka i kako obavještavaju na Twitteru, zabavno im je i uzbudljivo kao prvog dana. Ta je njihova izjava tim više jaka jer je u jeku afera o Ashtonovoj navodnoj prevari. Naime, Brittney Jones (21) tvrdi da je s glumcem bila u kratkoj ali burnoj ljubavnoj vezi dok je Demi u Detroitu snimala film u “The Reasonable Bunch”. Brittney tvrdi da su ona i Kutcher vodili ljubav i u domu bračnog para. A istinitost svojih tvrdnji pokušava dokazati SMS porukama poput primjerice: “Što imaš na sebi?”, koje joj je kontinuirano Ashton slao. No te, kako supružnici kažu, "kuloarske priče", nimalo ih ne brinu već planiraju dobar tulum kojim će proslaviti svoju ljubav ovjenčanu brakom 2005., a koja je počela dvije godine prije kad su se slučajno upoznali na večeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije