Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva linija!

Supruga poznatog pjevača mami uzdahe u sedmom desetljeću: "Prkosiš vremenu, predivna si"

Foto: Instagram
1/10
01.07.2020.
u 14:47

"Predivna si", "Nevjerojatno, jednom gimnastičarka, uvijek gimnastičarka", "Izgledaš sjajno", "Prezgodna, prkosiš vremenu" samo su neki od komplimenata koje je dobila na Instagramu na kojem je prati više od 15.5 tisuća pratitelja.

Da su godine za neke samo broj dokaz je i posljednja fotografija Olivere Balašević na društvenim mrežama. Supruga Đorđa Balaševića uživa u prvim danima ljeta u obiteljskoj kući s bazenom u Novom Sadu, a fotografijama s odmora hvali se i na svom Instagramu.

1/3

Olivera često plijeni pozornost obožavatelja svojom pojavom i karizmom, a ovog puta mnoge je bez daha ostavila fotografijom u kupaćem kostimu. Iako je nedavno napunila 61 godinu Oliveri bi na liniji pozavidjele i mnoge dvostruko mlađe žene.

"Predivna si", "Nevjerojatno, jednom gimnastičarka, uvijek gimnastičarka", "Izgledaš sjajno", "Prezgodna si, prkosiš vremenu" samo su neki od komplimenata koje je dobila na Instagramu na kojem je prati više od 15.5 tisuća pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

Uz fotografije i snimke s odmora Olivera je objavila i ulomak iz svoje prve knjige Planeta Dvorište koju je izdala krajem prošle godine. "Kupači sa obje strane rijeke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila  žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo  pravo čudo već i to  što toliko dijete uopće zna plivati, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, s vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi  ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i vjerovano su promatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u zraku.

Foto: Instagram screenshot

Dječaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htjela, lukavo isplivavši poslije prvog skoka na drugoj strani,  samo da im ne bi palo na pamet da me  odgovaraju od sljedećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro vidjela kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u namjeri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći dio neizbježne kazne prebaci na mene.", napisala je Olivera Balašević.

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar southman
southman
15:08 01.07.2020.

A gde je omiljeni panonski pevač u gacama da vidimo tu lepotu ??

KA
kaptol
15:07 01.07.2020.

Silikoni i puderi su isto kao kad gipsom zamazeš stari zid izgleda glatko i lijepo

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:07 01.07.2020.

Ima 61 ,a izgleda kao da ima 65...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije