Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je snimila

Supruga poznatog nogometaša šokirala ovakvim ponašanjem: Mogla si ubiti nekoga

Foto: Instagram
1/6
24.08.2019.
u 14:12

Supruga Riyada Mahreza po autocesti se vozila i držala noge na kontrolnoj ploči dok je bila u vožnji što je zgrozilo javnost.

Rita Mahrez, supruga nogometaša Manchester Cityja Riyada Mahreza sve je zgrozila snimkom koja je objavljena na društvenim mrežama, a na kojoj Rita u vožnji drži noge na kontrolnoj ploči i pri tom se smješka u kameru. 

Bivša manekenka bila je za upravljačem Merceda G-Wagon vrijednog 130 tisuća funti dok je snimala ovaj video koji je kasnije objavila i na svom Instagram profilu.

Ubrzo su korisnici društvenih mreža počeli dijeliti ovaj video uz kritike vozačici i komentare kako je ovakvo ponašanje nedopustivo jer je dovela u opasnost sebe, ali i druge sudionike u prometu. Snimka je nastala na autocesti i očito je da je Rita vozila poprilično brzo.

- Mogla je ubiti nekoga. To što je napravila iznimno je opasno i treba je prozvati zbog toga. Sigurno misli kako može raditi što ju je volja i proći nekažnjeno za ovakvo ponašanje – izjava je osobe koja je u isto vrijeme kad i Rita bila na spomenutoj autocesti.

Britanska tvrtka RAC zadužena za pomoć na cesti osudila je ovakvo ponašanje. Istaknuli su kako je Rita mogla nastradati jer da je morala naglo kočiti to ne bi uspjela jer je držala noge na kontrolnoj ploči. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:46 24.08.2019.

Tesko je rijesiti se navika. U takvom je polozanu bila godinama probijajuci se u svijetu fotomodela dok se nije "zaljubila" u nogometasa.

TH
thu
14:44 24.08.2019.

Jel to neki žaboljubac?

DE
deda1234
07:46 25.08.2019.

To joj je prirodni polozaj.... Tako je i zaradila macku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije