Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 tisuća lajkova

Supruga poznatog nogometaša pokazala trudnički trbušćić, fanovi oduševljeni

astian Schweinsteiger i Ana Ivanović
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
1/3
24.07.2019.
u 09:17

Prije dva mjeseca je objavila da sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom čeka drugu dijete, a sada je uslijedila fotografija s ponosnim trbuščićem.

Ana Ivanović, bivša srpska tenisačica i Bastian Schweinsteiger prije dva mjeseca su obznanili svijetu da će ponovno postati roditelji. Ponosna mama na Instagramu je s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuh.

- Uvijek u akciji - stoji u objavi bivše tenisačice, a u tri sata fotografija je zaradila 30 tisuća lajkova. Inače, Ana i Bastian vjenčali su se 2016. godine, a prošle su godine u ožujku postali roditelji i dobili sina Luku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always in action 👪🤰🏻❤

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Par trenutno živi u Chicagu, a jednom prilikom je izjavila da joj iz rodne Srbije nedostaje domaća hrana i šetnja pored rijeke u Beogradu. Inače, nedavno su Ana i Bastian proslavili treću godišnjicu braka, a ona je prigodnom fotografijom na Instagramu objavila i čestitku.

- Ne mogu vjerovati da je već prošlo tri godine. Jedva čekam još mnoge koje ćemo zajedno provesti. Sretna godišnjica, ljubavi - stoji u objavi ponosne tenisačice.

Komentara 2

MA
majlena
09:55 24.07.2019.

Ana Ivanović je poznata bivša tenisačica a tek potom supruga poznatog bivšeg nogometaša. Naslov vam je seksističko clickbait smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije