Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana obitelj

Supruga pjevača koji je preminuo u 37. godini sve je ganula do suza ovom dirljivom objavom

Foto: Facebook
1/6
27.11.2021.
u 11:40

Jasmin Hasić preminuo je nekoliko dana nakon što je u Turskoj bio na operaciji bubrega, a iza sebe je ostavio suprugu Jasminu i kćeri Lejlu i Unu.

Jasmin Hasić, kojeg je publika upoznala i zavoljela zahvaljujući showu "Zvezde Granda" preminuo je nakon duge i teške bolesti u 37. godini. Glazbeniku je bio dijagnosticiran tumor na bubregu i prije nešto više od dva tjedna bio je na operaciji u Turskoj, ali stanje mu se prije nekoliko dana pogoršalo i preminuo je. Iza sebe je ostavio suprugu Jasminu i kćeri Lejlu i Unu.  Jasminova supruga sve je dirnula do suza objavom koju je posvetila voljenom suprugu

 


- Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. 💔 Za 16 godina i 9 mjeseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim požalit, nemam reći da sam nešto željela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za što nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila u pravu, rekao bi: "Ne dirajte mi Jacu". Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imat babu svog. Ali dan proći neće, kao, što sam ti jučer obećala, da im ne pričam o tebi i čuvam sjećanje na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale.  Krnjavo je i uvijek će biti. Ali znaj da ne postojiš samo fizički.👨‍👩‍👧‍👧 Voljet ću te dok postojim!  Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Djela tvoja govore o tebi! Odmaraj  se..., a u meni i dalje živiš! na pisala je Jasmina i ganule sve ovom objavom koju je posvetila voljenom suprugu.

VIDEO Branko Đurić Đuro: Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso

 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
22:48 27.11.2021.

Doduse nemam pojma tko je ovaj kao sto vjerujem da i vecina citatelja iz Zagreba nema ali na onom zelenom papiru pise da se preselil nekam a ne da je umro. Ostalo ne kuzim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije