Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide zakonskim putem

Supruga našeg sportaša reagirala na napade: 'Potražit ću pomoć policije'

Foto: Instagram
1/5
27.05.2020.
u 09:58

No, ovaj put će zbog sebe i obitelji ipak potražiti zakonsku pomoć.

Bivši boksač Stjepan Božić (45) s obitelji odmara u Crikvenci, a njegova supruga Petra na Instagramu je objavila nekoliko obiteljskih fotografija sa Stjepanom, njihovom kćerkicom Emmom Katarinom te Stjepanovom kćeri Lucijom. 

 

- Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uvjetima? Tako si 'ljetovala' po oronulim kućama i kad si bila sama. Još ovako uz tvoj outfit i rupčage u kojima 'odsjedate' doslovno izgledaš kao cigančica. I to radiš i od jadne djece. Glumiš sreću izvrsno, pitanje je samo kakvo je stanje u tvojoj glavi kad ostaneš sama sa sobom? U kojem stupnju jada se nalaziš? Pozdrav od ekipe iz Zagreba koja vam se svaki dan smije - napisala je jedna pratiteljica, kojoj je Petra brzo odgovorila.

- Nije bitno gdje si, nego s kim si... Meni je uz mog čovjeka i našu djecu život bajka. Žao mi je što je tebi očito loše kad imaš potrebu s lažnog profila komentirati cigančicu i bivšeg šampiona... Ozdravi mi brzo - napisala joj je Petra, a zatim je obrisala komentar.

Petra je o ovom komentaru progovorila i za Story pa je tako poručila kako danas kronično nedostaje kulture i tolerancije, i poštivanja različitosti. Rekla je i kako ona više ne čita komentare o sebi te da više cijeni mišljenja bliskih ljudi, a Stipe ju je naučio da se ne spušta na njihov nivo.

1/5

No, ovaj put će zbog sebe i obitelji ipak potražiti zakonsku pomoć.

- Straši me činjenica da je netko u toj mjeri fokusiran na mene. To nije zdravo. I bojim se da ću ovaj put zatražiti pomoć nadležnih institucija u Republici Hrvatskoj - rekla je Petra. 

- Mi smo sretni što možemo našoj djeci priuštiti mjesec dana ljetovanja jer nažalost to mnogi ne mogu. I nisam se udala za Stjepana zato što ima milijune na račune jer je svakom s trunkicu mozga u glavi jasno da ih nema - poručila je Petra. 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar marlony
marlony
12:28 27.05.2020.

Objaviti ime i prezime tko je napisao taj komentar, jer komentirati tko gdje ljetuje na takav način, da li je skroman ili nije, kako raslolaže sa svojim financijama i vrijeđati to na takav način je za javno objaviti ime i prezime osobe koja proziva i vrijeđa nekoga kako će trošiti svoje novce i vrijeđati nekoga ako novaca nema !

CR
crohumans
12:31 27.05.2020.

Ovakav komentar i miješanje u tuđi život pa i da taj netko nema novaca je nešto najniže što sam ikad vidio, ovo doslovno "smrdi" kakvo je dno dna

BA
balizg
12:34 27.05.2020.

Moji susjedi dvije obitelji nisu nikada bili na moru sa djecom ! Hoćeš i njih izvrijeđat ! Od čega si ti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije