Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa i pametna

Supruga našeg sportaša pohvalila se još jednim uspjehom, čestitke stižu sa svih strana

Foto: Instagram
1/8
02.09.2020.
u 17:27

Olja Vori, supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija, pohvalila se s diplomom u ruci.

Supruga Igora Vorija, Olja Vori, pažnju javnosti nerijetko privlački svojim odvažnim modnim stilom. Mnogi je smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, a osim time Olja se može pohvaliti i puno većim uspjesima. Ona je diplomirana medicinska sestra, profesorica na Zdravstvenom Veleučilištu Zagreb i od sada i magistra Međunarodnih odnosa i diplomacije.

Novom titulom Olja se odmah pohvalila na Instagramu poziravši ispred jednog zagrebačkog sveučilišta na kojem je studirala u elegantnom bijelom odijelu s golemim buketom u ruci. Uz Olju je na obrani diplomskog rada bio i suprug Igor koji je pucao od ponosa na svoju bolju polovicu.

Foto: Instagram screenshot

"Bravo", "Kraljice", "Čestitke", samo su neki od komentara ispod fotografije novopečene magistrice. Inače, ljubav Olje i Igora planula je prije 20 godina, a u braku su dobili i dvoje djece, sina Petra te kćer Niku.

-  Upoznali smo se u jednom kafiću i to je tako krenulo. Svidjela mi se odmah na prvu. Supruga i obitelj glavni su razlog što sam dugo bio na  nivou igranja. I supruga se puno odricala, sve je bilo nekako podređeno mojoj karijeri. Živim mirnim, obiteljskim životom i to mi jako odgovara - izjavio je svojedobno Igor u intervjuu za Večernji list.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
17:55 02.09.2020.

"Supruga sportaša"...jel to naziv radnog mjesta u nekoj sistematizaciji?

ZZ
Zeko_zna
18:27 02.09.2020.

Lijepa???

VI
Vioelo
18:16 02.09.2020.

Prolaznost na takvim “fakultetima” je 99,9 % Onih 0,01 koji ne prodju nisi platili skolarinu do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije