Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILA SE

Supruga našeg reprezentativca pokazala novi imidž i zavidnu liniju dva tjedna nakon poroda

Izabel Kovačić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
31.10.2020.
u 12:18

- Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u Lunilou jer sada po prvi puta i ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet, kazala je Izabel

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea, prije dva tjedna rodila je sinčića Ivana, a na Instagramu je pokazala kako i dalje ima zavidnu liniu.

Pozirala je u uredu svoje tvrtke Lunilou, a pratitelji su osim crne kombinacije zapazili i njenu novu frizuru. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Inače, Izabel svoj modni brend Lunilou vodi sa sestrom Ivanom, koja također očekuje prinovu. Nedavno su predstavile posebnu kolekciju posteljina za bebe koja je izrađena od najfinijeg organskog pamuka. Predstavljajući novi proizvod Izabel je otkrila i kako je njen svijet sada drugačiji.

Izabel Kovačić
1/8

- Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u Lunilou jer sada po prvi puta i ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih materijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo dosljedni svojoj ekološkoj viziji i misiji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo eto sada i obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali i praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću vjerujem pomoći u svim situacijama - rekla je Izabel.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije