Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Supruga našeg reprezentativca drastično promijenila imidž uoči utakmice

Izabel Kovačić
Foto: instagram.com/izabelandrijanic
1/4
10.10.2019.
u 10:00

Izabel Kovačić odlučila se na promjenu boje kose i oduševila tisuće pratitelja.

Obožavatelji Izabele Kovačić, supruge Matea Kovačića oduševila je tisuće fanova s fotografijom na kojoj ima novu boju kose. Iz nježne plavuše Izabela je prešla u svijetlo smeđu, a njezin novi izgled izazvao je odlične reakcije.

Ljepotica Izabel dobiva odobravajuće komentare na račun nove frizure, a usput ju mole da nagovore svog supruga da se vrati u Real Madrid. Praktički je preko noći postala jedna od najomiljenijih Hrvatica na društvenim mrežama, a sa suprugom Mateom ovo ljeto proslavila je drugu godišnjicu braka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Upoznali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje je Mateo bio ministrant, a Izabel član zbora. Nakon nekoliko godina veze par je svoju ljubav odlučio potvrditi i pred Bogom, u istoj crkvi u kojoj je ljubav i započela. U župi je proveo šest godina te je u jednom intervjuu priznao da mu je bilo teško napustiti život u Hrvatskoj zbog nogometne karijere radi koje se preselio u Italiju.

Unatoč daljini i brojnim obavezama koje oboje imaju, Mateo i Izabel uspjeli su održati svoju vezu i danas su jedno drugom najveća podrška u svemu što rade. Izabel vjerno prati supruga na svim utakmicama kluba i reprezentacije, dok joj Mateo pruža podršku u pokretanju vlastitog brenda za novorođenčad koji se bazira na ekološkim prihvatljivim materijalima.


 

Javnosti su poznati kao miran par koji ne privlači pozornost kroz skandale, a prema njihovim objavama na društvenim mrežama može se vidjeti da drže do obiteljskih vrijednosti te da slobodno vrijeme najviše vole provoditi u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Lijepa Izabel često putuje i objavljuje fotografije na kojima se vidi i njezin besprijekoran ukus za modu.
 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Melankolija
Melankolija
15:06 10.10.2019.

Vozi Misko

MO
modovisisajteMaraschino
10:10 10.10.2019.

a što je to "reprezenatitivac"?

SK
skupiduša
15:32 10.10.2019.

Tko pita za njihove supruge koje ništa vrijedno ne rade, samo troše novac svojih supruga, naslikavaju se i kocopere polugole, ili gole i da im se netko divi! Nemaju pojma kako većina postenih i radinih ljudi zaradi plaću od koje jedva prezivljavaju. Dosta mi je tih parazita u drustvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije