Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločesti dečko

Supruga mu prijetila razvodom, a on opet po svom! Slavni nogometaš ponovno pokleknuo

Foto: PA/Pixsell
1/5
26.08.2019.
u 09:45

Najbolji strijelac u povijesti engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney opet se nalazi u središtu skandala.

Nogometaš Wayne Rooney najpoznatiji je zločesti dečko s engleskih nogometnih terena. Partiji, alkohol i žene obilježili su skandale u koje je nerijetko upleten.

Nakon što je prije dvije godine uhićen pijan za volanom u društvu druge žene, supruga Coleen oprostila mu je preljub. Rooney nije naučio lekciju pa je u veljači, nekoliko mjeseci poslije, procurila vijest da je vikend proveo u potoku alkohola u jednom klubu gdje se nabacivao konobarici.

Coleen je tada bila pri kraju "fitilja" i ozbiljno mu je zaprijetila razvodom, ali bezuspješno. Rooney je nastavio po svome. 

Britanski The Sun objavio je fotografije na kojima Wayne, nakon cjelonoćnog izlaska i uživanja alkohola, ulazi u hotelski lift s brinetom, o kojoj se još uvijek ne zna puno. Prema pisanjima spomenutog medija, Rooney je redao rum-cole, a tijekom večeri je s brinetom imao nekoliko prisnih razgovora. Između ostalog, stavio joj je ruku oko struka, a ona se naslonila na njega kako bi mu nešto šaptala.

- Najviše je vremena proveo s glamuroznom djevojkom dvadesetih godina. Činilo se da ona zna tko je on. Razgovarali su veoma prisno, a on nije razgovarao ni s kim drugim. To je bilo oko dva ili tri ujutro. Ona mu je šaputala na uho, a on ju je grlio oko struka - rekao je izvor za The Sun.

Wayne Rooney je u braku sa suprugom Coleen od 2008. godine te zajedno imaju četvero djece. Prije braka bili su zajedno šest godina.

Pogledajte kako bauštelci i prodavači komentiraju izjavu Ecije Ivušić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije