Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Identični

Supruga Ivana Rakitića za sebe i kćeri odabrala je kupaće za koje je potrošila 4200 kuna

Foto: Instagram
1/5
22.08.2020.
u 10:52

Raquel često voli birati istu odjeću za svoje kćeri, a ovaj put pažnju su privukle kupaćim kostimima jednog talijanskog brenda.

Raquel Marie, supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića često bira iste komade odjeće za sebe i svoje kćeri Altheau i Adaru. Pažnju je ovaj put privukla istim modelom kupaćeg kostima koje je odabrala za sebe i svoje princeze, a riječ je o kupaćim kostimima talijanskog brenda La Revêche. Kupaći kostimi kakve nose Althea i Adara na fotografiji koju je Raquel objavila koštaju 1200 kuna svaki, dok je kupaći koji nosi Raquel malo skuplji i na službenoj stranici ovog brenda cijena mu je 1800 kuna. 

Foto: Instagram screenshot

Ivan Rakitić s lakoćom osvaja lopte na nogometnom terenu, ali za osvajanje srca lijepe Raquel dosta se namučio. U svoju buduću suprugu zaljubio čim je došao u Španjolsku kako bi potpisao ugovor s nogometnim klubom Sevilla. Prepreka im je bila jezik ali i to što je Raquel odbijala njegove ponude za odlaskom na večeru jer nije htjela vezu s nogometašem. Kada je konačno uspio pridobiti Raquel i odveo ju je na večeru više se nisu razdvajali, a Ivan je jednom prilikom cijelu tu situaciju opisao ovako:

- Idućeg smo se dana našli na ručku i zajedno smo otad. I bila mi je to najteža stvar u životu, teža nego osvajanje Lige prvaka. A i podjednako je dugo trajalo. Rekao je i kad je upoznao suprugu, osjetio je da stvarno ima za što igrati i  karijera mu je otišla na razinu više.

Ključne riječi

Komentara 4

NM
nemirno more
11:36 22.08.2020.

živi,zdravi i veseli bili...

DI
Diesel
11:17 22.08.2020.

Mala ljepa maurkinja je dobro prosla, a vjerojatno i Ivan sa njom. Sve najbolje vam zelimo.

PI
Piksy
19:23 22.08.2020.

Ima se moze se..tako je to..svako prema svojim mogucnostima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije