Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIVERA BALAŠEVIĆ

Supruga Đorđa Balaševića progovorila o siromaštvu: 'Nekoliko dana živjeli smo na klupi'

Olivera Balašević
Foto: Screenhot Youtube/Al Jazeera Balkans
1/6
14.11.2019.
u 17:27

Olivera je prije udaje za proslavljenog glazbenika bila siromašna studentica tjelesnog odgoja, a jednom je prilikom priznala kako se u djetinjstvu s majkom znala hraniti na degustacijama hrane u supermarketima.

Supruga omiljenog glazbenika Đorđa Balaševića nedavno se priključila društvenim mrežama i od tada ne prestaje dijeliti uspomene iz djetinjstva. Obožavatelji su Oliveru Balašević upoznali kroz njegove najljepše ljubavne pjesme, a sada su je napokon dobili priliku upoznati i preko Instagrama.

Olivera je otvorila profil prije desetak dana i odmah "srušila internet", a obožavatelji se ne prestaju diviti njezinoj ljepoti u 62. godini. 

Od tada dijeli fotografije koje je podsjećaju na djetinjstvo i školske dane, a kod mnogih je time probudila osjećaj nostalgije. 

Tako je prije nekoliko dana objavila i fotografiju uz potresan opis kojim se prisjetila dana u siromaštvu. 

"Bila sam beba kad smo nekoliko dana stanovali na klupi pred Gradskom kućom, u maminom naručju, dijeleći ga s bratom..., Zrenjanin, 1959. godine", napisala je Olivera.

Olivera je prije udaje za proslavljenog glazbenika bila siromašna studentica tjelesnog odgoja, a jednom je prilikom priznala kako se u djetinjstvu s majkom znala hraniti na degustacijama hrane u supermarketima. 

"Satovi tjelesnog odgoja u nižim razredima prije liče na najveći mogući veliki odmor. I naša učiteljica Jagoda znala je da joj nije potrebno više od jedne lopte za igru između dvije vatre da bi ispunila nastavni plan i program, pa je obično svoj doprinos tome davala tako što bi solidarno prestojala po strani, pljesnuvši rukama tek kad bi galama postajala nesnosna...Sala za tjelesni odgoj O.Š. Vuk Karadžić, Zrenjanin, 1966. godine", podijelila je Olivera uz fotografiju ispred zgrade za tjelesni odgoj. 

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
19:26 14.11.2019.

Ček, ček, ček...pa kak vu Yugi, tijem raju na zemli....spali na klupi ???

ZE
zeljkotheman
08:23 15.11.2019.

I ona postala instagramska posvuduša.Meni to malo jadno.Ljudi je prate zbog muža .Sad ce turneja po RH pa se reklamiraju u Večernjem.

FU
furest
18:25 14.11.2019.

demokratske snage u Srbiji nista nisu napravile na razotkrivanju velikosrpskih lazi i pretenzija , cast izuzecima ali oni su mala beznacajna skupina neznam jel ovaj medju nima nikad nista nisam cuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije