Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPOCJENA TORBICA

Supruga Dinamovog nogometaša pohvalila se modnom kombinacijom vrijednom 10 tisuća eura

Leyla Hajrović
Foto: Instagram
1/8
24.08.2020.
u 09:23

Leyla se i prije hvalila ovim skupocjenim torbicama,čija vrijednost  raste ovisno o tome od kojeg je materijala rađena pa neki modeli ovog brenda se plaćaju i u milijunskim iznosima.

Leyla Hajrović, supruga Dinamovca Izeta Hajrovića poznata je kao ljubiteljica skupih modnih brendova, a svoj ukus redovito pokazuje na društvenim mrežama. Jučer je tako objavila fotografiju na kojoj šeta ulicama Züricha, a u ruci nosi Hermes Kelly torbicu čija je cijena oko 8 tisuća eura. Hajrović je nedavno kazala kako su šanse da kupite Hermes Birkin torbu male ako niste stalna mušterija brenda. Inače, Leyla se i prije hvalila ovim skupocjenim torbicama,čija vrijednost  raste ovisno o tome od kojeg je materijala rađena pa neki modeli ovog brenda se plaćaju i u milijunskim iznosima.

Leyla Hajrović
1/10

Osim  torbice, Leyla je obukla i  Diorove tenisice i remen, Chanel naušnice i Cartier narukvice, pa je njen outfit vrijedan više od 10 tisuća eura. 

Leyla se nedavno osvrnula i na to kako mnogi misle da je lijepu garderobu i životni  stil ostvarila tek u vezi s Izetom.

- Imala sam solidan standard zahvaljujući roditeljima. Ostvarili su mi sve želje: od privatne škole i automobila do putovanja, garderobe...  Poslije sam imala posao u kojem sam vrlo dobro zarađivala. Putovala sam po svijetu, upoznala Karla Lagerfelda, Sylvestera Stallonea. - rekla je.

 


 
Ključne riječi

Komentara 6

DU
duje90
13:40 24.08.2020.

A joj šta je ovo?

PU
Pukovnik
10:10 24.08.2020.

Da li je se pohvalila sa svojim humanitarnim radom? Sa radom za dobrobit društva? Sa bilo kakvom donacijom za potrebne?

DU
Deleted user
09:45 24.08.2020.

E moj Hajroviću, za te pare se moglo puno bolje naći! Ono jeftina je i Mirta Šurjak ili možda Iva Jerković, ma ima ih ko pljeve, vjerujem da se dobar popust dobije i kod Hane Rodić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije