Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neukusno pitanje

Supruga Dinamova nogometaša pobjesnila na obožavatelja: 'Ovo je ružno i nekulturno'

Foto: Instagram
1/10
06.12.2019.
u 09:22

– Rođena sam u Švicarskoj i tamo sam bila do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i nigdje mi nitko nije postavio to pitanje – istaknula je Leyla.

Leyla Hajrović, supruga Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića, nedavno je na glamuroznom slavlju proslavila svoj 30. rođendan, a nedugo nakon toga odgovarala je na pitanja obožavatelja na svom Instagramu.

Leyla i Izet u braku su pet godina pa je jednog obožavatelja zanimalo zbog čega još nemaju djece, što je influencericu poprilično uzrujalo. – Rođena sam u Švicarskoj i tamo sam bila do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i nigdje mi nitko nije postavio to pitanje. Ovo pitanje postavlja se samo na Balkanu i smatram da je jako nekulturno i ružno nekoga to pitati – napisala je Leyla pa nastavila i daljnjim odgovorom posramila osobu koja očito previše zadire u njihovu privatnost.

– Zamislite da netko možda ne može imati djecu, a vi konstantno postavljate to pitanje. Hvala Bogu, nemam takav problem, ali imam 30 godina, u braku sam više od pet godina, nemam dijete i što sada? Jesam li zbog toga lošija ili nenormalna? Mislim da svatko ima pravo odlučiti što će i kada će. Do tada, neka to bude naša, a ne vaša briga – odbrusila je gospođa Hajrović.

Inače, Leyla je proteklog vikenda više od 250 tisuća pratitelja častila snimkama i fotografijama sa slavlja koje se održalo u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Baur au Lac u Zürichu.

Leyla se pobrinula za svaki detalj pa je tako sala bila ukrašena velikim zlatno-bijelim ružama od kojih je oblikovan broj 30. Uz to, sve je bilo ukrašeno i balonima, a posebno iznenađenje za uzvanike bile su novčanice od 100 dolara s Leylinim likom koje su bacali po slavljenici.

Leylina fotografija bila je i na rođendanskoj torti koju je podijelila s prijateljima, a među kojima je bila i poznata influencerica Zorana Jovanović, poznatija pod imenom Zorannah. Najveće iznenađenje priredio joj je suprug Izet koji se nenadano pojavio u Švicarskoj točno u ponoć i iznenadio je buketom ruža i poljupcem, što je Leylu ganulo do suza.

– Mislila sam da ću 30. rođendan provesti bez supruga. Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala Lulu, mojoj porodici i prijateljima koji su ovo sakrili od mene i sve organizirali – napisala je na Instagramu Lejla koja je poznata po svom istančanom modnom ukusu, a odjevnim kombinacijama koje čine kreacije najpoznatijih svjetskih modnih brendova često se hvali na društvenim mrežama. Poznata je ljubiteljica i skupocjenih torbi, a jednu takvu dobila je i za rođendan. Riječ je o Chanelovoj torbi u obliku nogometne lopte čija cijena iznosi oko 3200 dolara odnosno oko 20.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 12

CH
che99
09:29 06.12.2019.

Žalosno j da ona ima"obožavatele" i da joj isti uopće postavljaju neka pitanja...

BL
bluesclues
09:34 06.12.2019.

ja bi je recimo pital dal moze micat gornju usnicu...

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:30 06.12.2019.

"influencerica"? Dajte prevedite mi tu riječ. Jel' to ono za što naš narod ima prastari i puno ispravniji naziv, tj imenicu..., ženskog roda????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije