Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lavina komentara

Supruga dinamovca pohvalila se skupom odjećom, a žene ne prestaju komentirati njezin odabir

Foto: Instagram
1/6
26.11.2020.
u 14:11

Leyla često objavljuje fotografije na koima je u najdražim komadima luksuznih brendova, a posljednja koju je objavila podigla je mnogo prašine. Naime, Leyla odlično izgleda u sada već rasprodanoj motorističkoj jakni brenda Louis Vuitton koja na stranicama za preprodaju stoji oko 35 tisuća kuna.

Supruga nogometaša Dinama, Izeta Hajrovića, Leyla, poznata je po ljubavi prema modi. Leyla često objavljuje fotografije na koima je u najdražim komadima luksuznih brendova, a posljednja koju je objavila podigla je mnogo prašine.

Naime, Leyla odlično izgleda u sada već rasprodanoj motorističkoj jakni brenda Louis Vuitton koja na stranicama za preprodaju stoji oko 35 tisuća kuna. Od modnih dodataka odabrala je malene naočale i torbu brenda Louis Vuitton, Petite Malle, koja na njihovim stranicama nije dostupna, jer je iz kolekcije koja je izašla 2017. godine. 

Ispod fotografije, koja je nastala u Švicarskoj je napisala kratko : "Nisam prosječna cura".

 

Fotka je ubrzo prikupila preko šest tisuća lajkova, a u komentarima se javio i Marko Grubnić koji je napisao: "Wow". Osim njega, javile su joj se brojne pratiteljice kojima se zaista sviđa njezin stil, a Hajrović je odgovorila na gotovo svaki komentar. 

"Super fotka i jakna", "Sviđa mi se jakna", "Torba je predivna", "Kraljice" samo su neki od komentara na koje je Leyla odgovorila riječima zavale ili emotikonima.

Nedavno se pohvalila pratiteljima da posjeduje model Birkin 25 Vert Amande torbicu koja se procjenjuje na više od 120 tisuća kuna, odnosno 16 tisuća eura. 

Leyla ne skriva sreću zbog novog modnog dodatka, a pratitelji se dive njezinom istančanom ukusu. "To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom Birkinicom", napisala je ponosno uz sliku torbice, a fanovi su komentirali s oduševljenjem. Inače, Leyla u svom ormaru ima već nekoliko modela hvaljene torbice te ne krije da puno troši na skupe krpice koje uživa nositi.
Mnogi ljubitelji mode smatraju da se isplati ulagati u takve modne dodatke, jer uvijek drže cijenu, a neke čak i s godinama postaju ekskluzivni komadi za koje su kolekcionari spremni izdvojiti i više tisuća kuna - naravno ovisno o stanju očuvanosti. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:02 26.11.2020.

Bolje da si investirala u facu!

IP
info_punkt
16:19 26.11.2020.

očito nije bog zna kakav nogometaš, kad si nije mogao neku malo bolju priuštit

DU
Deleted user
15:30 26.11.2020.

Ono kada su sponzoruše društveno prihvatljivije od znanstvenika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije