Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav luksuz!

Supruga Dinamovca pohvalila se raskošnom proslavom, ali i darom od 20.000 kuna

Foto: Instagram
1/8
02.12.2019.
u 10:10

Sala u hotelu s pet zvjezdica bila je ukrašena balonima i ružama, a posebno iznenađenje za uzvanike bile su novčanice od 100 dolara s Lejlinim likom koje su bacali po slavljenici.

Supruga Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića proteklog je vikenda na luksuznom slavlju proslavila svoj 30. rođendan. Lejla Hajrović s prijateljima zabavljala se u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Baur au Lac u Zürichu, a čini se da je na slavlje potrošila pozamašan iznos.

Lejla se pobrinula za svaki detalj pa je tako sala bila ukrašena velikim zlatno-bijelim ružama od kojih je oblikovan broj 30. Uz to, sve je bilo ukrašeno i balonima, a posebno iznenađenje za uzvanike bile su novčanice od 100 dolara s Lejlinim likom koje su bacali po slavljenici.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lejlina fotografija bila je i na rođendanskoj torti koju je podijelila s prijateljima, a među kojima je bila i poznata influencerica Zorana Jovanović, poznatija pod imenom Zorannah. Najveće iznenađenje priredio joj je suprug Izet koji se nenadano pojavio u Švicarskoj točno u ponoć i iznenadio je buketom ruža i poljupcem, što je Lejlu ganulo do suza.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Mislila sam da ću 30. rođendan provesti bez supruga. Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala Lulu, mojoj porodici i prijateljima koji su ovo sakrili od mene i sve organizirali – napisala je na Instagramu Lejla koja je poznata po svom istančanom modnom ukusu, a odjevnim kombinacijama koje čine kreacije najpoznatijih svjetskih modnih brendova često se hvali na društvenim mrežama. Poznata je ljubiteljica i skupocjenih torbi, a jednu takvu dobila je i za rođendan. Riječ je o Chanelovoj torbi u obliku nogometne lopte čija cijena iznosi oko 3200 dolara odnosno oko 20.000 kuna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte kako je izgledala proslava Lejlina rođendana!

Ključne riječi

Komentara 15

MA
marelica
10:54 02.12.2019.

Koji plitki umovi!

DU
Deleted user
10:28 02.12.2019.

Moze seljak iz sela, al selo iz seljaka nikako.

US
USA
11:56 02.12.2019.

70% svih NBA kosarkasa je bankrotiralo unutra 5 godina od zavrsteka karijere. Ne trebam ni spominjati kakve su ugovore imali i o kojim se milijunskim iznosima radi. Hajrovic kad zbroji sve svoje ugovore do sada nije dosao ni do 2 mil. $, a trosi kao da je LeBron James. Brzo ce cijela ta obitelj u beskucnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije