Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
torbica od 130 tisuća kuna

Supruga bivšeg dinamovca iznenadila promjenom imidža, a pažnju je ukrao i skupocjeni detalj

Foto: Instagram
1/12
18.01.2022.
u 15:29

Leyla uvijek isticala kako nije ljubiteljica estetskih zahvata i velikih promjena, ali novom objavom oduševila je brojne pratitelje. Naime, svoje prepoznatljive plave uvojke ofarbala je u smeđe, a fanovi su se složili kako bolje izgleda kao brineta.

Supruga bivšeg dinamovca Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović u posljednjih se nekoliko godina posvetila karijeri influencerice. Na Instagramu ju prati preko 100 tisuća obožavatelja, a Leyla najčešće dijeli objave posvećene modi i ljepoti. Poznata je kao  ljubiteljica skupocjenih komada, ali i najvatrenija podrška suprugu.

Leyla uvijek isticala kako nije ljubiteljica estetskih zahvata i velikih promjena, ali novom objavom oduševila je brojne pratitelje. Naime, svoje prepoznatljive plave uvojke ofarbala je u smeđe, a fanovi su se složili kako bolje izgleda kao brineta.

-Prešla sam na tamnu stranu. Kako vam se sviđa moja nova boja kose?- napisala je Leyla uz fotografije na kojima je pozirala u monokromatskoj, crnoj kombinaciji. Osim novog imidža, pažnju je ukrala i torbica brenda Hermes koju obožavaju mnoge svjetske zvijezde. Cijena modela Kelly, ovisno o veličini kreće se i preko 130.000 kuna.

"Odlična", "Wow", "Stvarno ti super stoji", "Savršeno", "Nikada nisi izgledala bolje", "Divna", "Predobro", "Apsolutno ti sve pristaje, izgledaš damski i sofisticirano", "Promjena je fenomenalna", "Koja ljepotica", samo su neki od komentara. 

Inače, Hajrovići su oduvijek poznati po svom istančanom modnom stilu. Oboje su veliki ljubitelji luksuznih brendova. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
16:33 18.01.2022.

Cudno kak u ovom valu tzv influencerica obicne Lejle iz Komusine Gornje postaju Leyle, Stefice Stefany, Ljubice Ljupke, Tatjane Tanye a Danijele Daniele ili cak Elle... Hoce li i njen muz za kojeg doduse kao i za nju nikad nisamm cul postati Ysett?

BR
BratGandalfovogBrata
16:42 18.01.2022.

možeš curu maknuti iz bahsne, al ne možeš maknuti bahsnu iz cure

RO
RogaBabaroga
21:31 18.01.2022.

seljančura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije