Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije sreću

Supruga 30 godina starijeg Frane Lasića raznježila pratitelje fotografijom malenog sina Nikolasa

Milena Lasić
Foto: Instagram
1/10
22.04.2021.
u 10:48

Raznježila je pratitelje posljednjom fotografijom na Instagramu.

Frano Lasić (66) i njegova 30 godina mlađa supruga Milena u braku su nešto više od pet godina, a prije toga tri su godine bili u vezi. U studenom prošle godine dobili su sina Nikolasa, a koliko su sretni ne kriju ni na društvenim mrežama.

Milena je sada objavila jutarnju rutinu sa sinom Nikolasom, svojim prvim djetetom. Raznježila je pratitelje posljednjom fotografijom na Instagramu.

"Malo sam počupao mamu, ali to je inače u redu, jer ima puno kose", napisala je Milena u opisu fotografije na kojoj se mazi s malenim Nikolasom.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Frano je otkrio kako Milenin porod nije prošao u najboljem ozračju budući da se njegova supruga netom prije poroda zarazila koronavirusom. Na svom je Instagramu podijelio i screenshot gostovanja na jednoj srpskoj televiziji na kojoj je govorio o tome, a tom je prilikom otkrio i ime sinčića - Nikolas.

"Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo", kazao je Frano srpskim medijima. 

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Komentara 4

LU
Lucija23
12:58 22.04.2021.

vijesti iz komsiluka.

AT
alojz.targus
11:36 22.04.2021.

Još samo da se može sjetiti ,tko joj je to napravio ??

Avatar Barba
Barba
11:09 22.04.2021.

Ne skrećite nam pozornost s Maje. Koga briga za nju i gerijatriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije