Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi razlozi kraja

Suprug Janet Jackson imao je niz strogih pravila kojih se pjevačica morala pridržavati

Janet Jackson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.04.2017.
u 09:31

Nije joj dopuštao da nosi usku odjeću u javnosti i na koncertima i zabranio je da koristi riječ seks u svojim pjesmama

Na površinu polako izlaze pravi razlozi zbog kojih je propao brak Janet Jackson i milijardera Wissama Al Mana. Kako prenosi Daily Mail Al Mana je postavio Janet stroga pravila kako odgajati njihova sina koji im se rodio početkom siječnja ove godine. 

Jednim od pravila pjevačici je zabranio da napušta njihov dom u Londonu sve dok doji njihova sina. Janet se nije toliko protivila ovom pravilu jer se ionako nije htjela odvajati od sina, ali suprug joj je i prije nametao pravila i zato je odlučila okončati njihov brak.

Wissam je odlučivao kakvu odjeću će Janet nositi i zabranio joj je da nosi usku odjeću, kao što je zabranio da se u njenim pjesmama spominje seks. 

Janet je shvatila da će zbog ovakvih pravila izgubiti obožavatelje. Nije htjela da joj suprug upravlja životom i odlučila se rastati od očito posesivnog milijardera. 

>>Tri mjeseca nakon što im se rodio sin slavni par se razvodi

>>Janet Jackson postala mama u 50. godini​

Komentara 4

Avatar Forte
Forte
09:54 12.04.2017.

Uzima mu 500 miljuna 😀

AU
austrougarskigeneral
11:15 12.04.2017.

strog je i u pravu je šta se rastala od njega

LI
liliZG
12:34 12.04.2017.

ma nije to gotovo, ..... slijedeća priča je otmica sina kad mali bude imao 7 godina, jer tada prestaje veza sa majkom i dječaci prelaze pod ingerenciju muških članova obitelji i njihovog odgoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije