Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA OBITELJ

Suprug Doris Pinčić pokazao kako izgleda njihova nova kuća

Foto: Instagram
1/4
15.10.2019.
u 09:37

"Ajmeeeee divna kuhinja, divni vi, uživajte, zaslužili ste", napisala im je glumica Marijana Mikulić, dok je jedna pratiteljica napisala kako će joj nedostajati Dorisin glas rano ujutro, ali da joj je mnogo draže vidjeti s kim sad provodi vrijeme jer je obitelj na prvom mjestu.

Doris Pinčić Rogoznica od prošlog tjedna više ne radi na Narodnom radiju pa svakog jutra ima više vremena za obitelj. Njen suprug Boris Rogoznica na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako izgleda kuhinja u njihovoj novoj kući. 

"Ponedjeljak ujutro 8 h a ja pijem kavu sa svojom ženom", napisao je Boris i sam u čudu zbog toga. Naravno, obitelj Rogoznica odmah je dobila puno pozitivnih komentara. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ajmeeeee divna kuhinja, divni vi, uživajte, zaslužili ste", napisala im je glumica Marijana Mikulić, dok je jedna pratiteljica napisala kako će joj nedostajati Dorisin glas rano ujutro, ali da joj je puno draže vidjeti s kim sad provodi vrijeme jer je obitelj na prvom mjestu. 

"Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", objasnio je Boris za Slobodnu Dalmaciju dodavši kako će u novom domu biti puno više prostora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Komentara 34

Avatar rubinet
rubinet
10:27 15.10.2019.

10 članak o ovima u zadnjih 15 dana. A zašto?

KA
kažemja
11:37 15.10.2019.

Ja sam kupio kuću , stan i auto bez kredita . Hoću članak o tome.

Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
20:08 15.10.2019.

Koje sranje , te dala otkaz, te kupila kuću bez kredita , te začela bezgrešno.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije