Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez riječi

Supertalentu Marijanu učenici kupuju aparatić

Marijan Kešinović
Foto: Marko Mrkonjić/VLM
1/6
14.12.2009.
u 20:22

Za slušni aparat čovjek treba podići kredit. Koliko god se novca ovom akcijom skupi, bit će dobro, kazao je Perica Kešinović, Marijanov otac.

Bez riječi je sinoć ostao superfinalist Talent showa Nove TV Marijan Kešinović sa svojom partnericom Deborah Šuker kada je stupio pred krcatom dvoranu Osnovne škole “Miroslav Krleža” u Čepinu kraj Osijeka. Poziv na plesnu školsku priredbu stigao im je kasno poslijepodne, a uputili su ga učenici koji su odlučili Marijanu darovati novac za kupnju novoga slušnog aparatića vrijednog 32.000 kuna.

– Akcija počinje, a proširit će se i na sve osječke škole u kojima djeluje Plesni klub “D&D” čiji je Marijan član. Novac će se skupljati po razredima, koliko tko može dati – objasnio je inicijator Stipe Grgić, predsjednik udruge “Čepin”.

Sam Marijan, dirnut takvom gestom, zahvalio je okupljenima plesom. Njegov otac Perica priznao je da je svaki novi aparat skuplji od prethodnoga jer “tehnologija napreduje”.

– Za kupnju tog aparata čovjek mora dići kredit, a koliko god se novca ovako bude skupilo, bit će dobro. Važna je volja i gesta – zaključio je otac.

Komentara 2

Avatar Mikro
Mikro
21:50 14.12.2009.

Neka postave neki štand na Trgu Ante Starčevića i neka skupljaju dobrovoljne priloge.I neka akciju provedu po svim školama i po srednjim isto tako!

Avatar marquis
marquis
20:55 14.12.2009.

Podržavam akciju učenika. Na žalost, moje dijete ne ide u školu, ali volio bih na neki način sudjelovati kad već ne mogu preko svog djeteta i dati svoj prilog mladiću koji je prešao meni nepoznate (ali nesumnjivo velike) brane, mladiću koji je preko TV ekrana prikazao veličinu, iskrenost i nesumnjivo da će sutra biti - čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije