Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasac sklon vratolomijama

"Supertalent": Za idući nastup vatrogasac će angažirati plesačice

Tomislav Kodžoman
nova
09.10.2009.
u 13:00

Iz čiste dosade 20-godišnji Tomislav Kodžoman prijavio se u show "Supertalent" i svojim borilačkim i plesnim vještinama postao prava atrakcija što će gledatelji vidjeti u večerašnjoj emisiji.

Iz čiste dosade 20-godišnji Tomislav Kodžoman prijavio se u show "Supertalent" i svojim borilačkim i plesnim vještinama postao prava atrakcija što će gledatelji vidjeti u večerašnjoj emisiji.

- Zapravo sam htio promovirati capoeiru kojom se bavim već tri godine. Oduvijek su me privlačile borilačke vještine i ples, a capoeira je kombinacija to dvoje - kaže Solinjanin koji se u taj sport zaljubio gledajući film "Samo najjači". Njegove vratolomije na pozornici neke članove žirija u showu čak su prepale jer su se činile previše opasnima.

- Enis Bešlagić priznao mi je da je htio stisnuti crveni gumb i izbaciti me jer se zapravo bojao da ću se ozlijediti, dok je Dubravko Merlić cijelo vrijeme u nevjerici kolutao očima rekavši da dosad nije vidio nešto takvo - ponosno kaže Tomislav, inače dobrovoljac u vatrogasnoj postrojbi u Solinu.

Reakcije okoline na taj sport su svakojake, a zanimljiva je i reakcija Tomislavove djevojke.

- Kad je vidjela što izvodim, rekla je da sam pravi 'redikul', ali mene previše ne zanimaju takvi komentari jer volim to što radim - objasnio je Tomislav, koji ne očekuje pobjedu.

- U konkurenciji s Mateom Ravlijom iz Rijeke, koji odlično pjeva i svira violinu, i nekim drugim natjecateljima teško je pobijediti, ali nisam se zbog toga ni prijavio - kaže Tomislav koji za idući krug priprema pravi show.

- Dovest ću dvije brazilske plesačice koje će plesati dok ja budem izvodio vratolomije i to će sigurno zapaliti publiku - zaključio je Tomislav Kodžoman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije