Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Bendelja

'Supertalent' na meti djevojaka

bendelja
Darko Gorenak
03.10.2009.
u 16:37

Između cijele mase jedan 15-godišnji dječak svojim umijećem zaslužio je biti izdvojen. Zove se Tihomir Bendelja, ima samo 15 godina i bavi se twirlingom.

Televizijski show "Supertalent" koji je otkrio Susan Boyle i u njezinim kasnim 40-ima vinuo je u zvjezdanu orbitu, prošli vikend počeo se prikazivati na Novoj TV i u prvoj emisiji otkrio je nekoliko zanimljivih talenata. Između cijele mase jedan 15-godišnji dječak svojim umijećem zaslužio je biti izdvojen. Zove se Tihomir Bendelja, ima samo 15 godina i bavi se twirlingom.

- To je kombinacija ritmičke gimnastike i plesa i nema veze s mažoretkinjama - odmah nam je objasnio Tihomir koji je impresionirao žiri "Supertalenta" akrobacijama štapom nalik onome koje imaju mažoretkinje. Osim Tihomira, twirlingom se kod nas bave još samo dva dečka, a kako postoji predrasuda da je ovaj sport namijenjen više curama, dečko iz Ludbrega često je bio meta zlih komentara.

- Pa ljudi su često znali dobacivati svašta i biti jako neugodni, i to više nepoznati ljudi. No otkako sam nastupio u "Supertalentu" nitko me ne zafrkava na račun toga - povjerio nam se.

U show se prijavio na nagovor mame i sestre, a sve u želji da upozna nove prijatelje i dobro se zabavi. Iskustva u nastupima pred publikom ima poprilično jer se ovim sportom bavi već šest godina i kaže da je nastupao pred puno strožim žirijem od ovog u showu kojeg čine Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić.

- Nije me bilo strah niti sam imao tremu. Najsimpatičnija mi je bila Nina jer je počela pričati na zagorskom - smješkajući se priča učenik Srednje gospodarske škole u Varaždinu. No za ovaj nastup odlučio je ići "ziheraški" i koristio je samo jedan štap.

- Htio sam biti siguran pa sam se odlučio na točku s jednim štapom što je puno jednostavnije, ali idući put koristit ću dva i to samo za dušu svoje trenerice - kaže Tihomir koji dnevno vježba po sat vremena. Spretan i savitljiv mladić brzo je pobrao simpatije pripadnica ljepšeg spola i na svom Facebook profilu dobio hrpu zanimljivih ponuda i pohvala.

 - Javilo se dosta cura, neke su me pohvalile, jedna je rekla i kako joj se sviđam, ali morao sam je odbiti jer živi daleko, na moru, a i draže su mi djevojke s "kontinenta" - sramežljivo nam je priznao Tihomir koji bi bio sretan da dođe do finala ovog talent showa.

Ključne riječi

Komentara 2

TY
Tyrael
12:53 03.10.2009.

Mislim da je on odbio djevojku iz nekih drugih razloga :D

DU
Deleted user
19:14 03.10.2009.

pa ak mali ima frajera,i to je okej.zakaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije