Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Kodžoman iz Solina

Supertalent: Cure ga obasipaju ponudama, ali on je sretno zauzet

kodzoman
12.10.2009.
u 19:07

Borilačke i plesne vještine Tomislava Kodžomana koje je prošli petak pokazao u showu "Supertalent" očarale su publiku, a najviše simpatija dobio je od ženskog dijela publike.

Borilačke i plesne vještine Tomislava Kodžomana koje je prošli petak pokazao u showu "Supertalent" očarale su publiku, a najviše simpatija dobio je od ženskog dijela gledatelja.

Čestitke sa svih strana

- Reakcije su super! U zadnja dva-tri dana na Facebooku sam dobio oko 300 zahtjeva za prijateljstvo, i to mahom od cura koje imaju svakakve ponude, ali ja već imam djevojku pa me to ne zanima. Na ulici me ljudi zaustavljaju i čestitaju na odličnom nastupu - u čudu priča 20-godišnji vatrogasac iz Solina. U show se prijavio jer je htio promovirati capoeiru kojom se bavi posljednjih šest godina, a nije ni sanjao da bi njegov nastup mogao izazvati toliko oduševljenja.

- Sad me prijatelji koji imaju sinove od pet godina zaustavljaju po ulici i zovu na telefon kako im djeca skaču po kući pokušavajući izvesti barem nešto slično onome što sam ja u petak napravio - pohvalio se Tomislav koji se nada da će se barem netko od njih istinski zagrijati za capoeiru.

Sladak i talentiran

Tomislav se u showu sprijateljio s kandidatkinjom Petrom Mamić koja je na Facebooku otvorila grupu posvećenu upravo njemu. - Iznenadio sam se kad sam to saznao, a još više me iznenadilo kad sam čuo da je Petrina tetka komentirala kako sam sladak i talentiran - kaže Solinjanin. U konkurenciji s ostalim kandidatima smatra da nema previše šanse, ali svejedno se nada pobjedi.

- Pa tko ne bi volio pobijediti i osvojiti glavnu nagradu, ali mislim da ima puno talentiranijih od mene koji zaslužuju pobjedu. Meni je dosta da pokažem kako je capoeira zanimljiv sport - skroman je Tomislav.

Komentara 1

ZG
zgubidan
14:13 14.10.2009.

moja baka je isto zenski dio publike i zagrijana je za tebe mozes li se javiti molim te, baka od uzbuđenja izbacuje pri kaslju gusti sekret, to se do sada nije desavalo sekret je bio rijedak!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije