Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nina badrić:

Super sam nakon rastave, bitno je da smo oboje sretni

nina (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/3
07.04.2013.
u 12:00

– Kao i većina drugih žena, i ja prije ljeta pojačam ritam u teretani i idem na masaže. Nije ugodno skinuti se u kupaći kostim i vidjeti da negdje kipi – smije se pjevačica i otkriva da će joj ljetno odredište biti Sardinija ili Sicilija.

Kada je prije devet godina Nina Badrić s pjesmom “Čarobno jutro” nastupila na Dori nije ni sanjala da će postati jedna od najizvođenijih domaćih pjesama. S tom pjesmom, s kojom je osvojila dva Porina, među kojima i onaj za pjesmu godine, nastupit će u emisiji „20 godina Porina“ koja će u utorak biti prikazana na HTV-u.

– Kad mi netko spomene Porin, prvo mi na pamet padne Grammy, jer je prema toj američkoj nagradi i zamišljen. Drago mi je da je već tolike godine s nama, a ja sam ponosna vlasnica čak osam kristalnih kipića – kaže Nina. Sretna je što nagrade dolaze i od publike i od kolega, jer to znači da je prepoznat njezin rad. Ipak, svi ti kipići zauzimaju previše prostora…

– Moram priznati da ih čuvam u posebnoj kutiji u podrumu, jer ih jednostavno nemam gdje držati. Eto, nije dobro ni puno nagrada dobivati – sa smijehom će lijepa glazbenica. Od početka godine počela je s pripremama za novi album, a jedna je pjesma već spremna.

– U životu se vodim intuicijom i kada „kliknem“ s nekom pjesmom znam da će to biti singl koji ću rado pjevati – kaže Nina. Planira izdati i DVD s mnogobrojnih koncerata jer, kaže, bilo je previše lijepih glazbenih suradnji koje valja zabilježiti. Za 2012. kaže da joj je bila jedna od dramatičnijih u životu. Osim odlaska na Eurosong, gaža, promocije albuma „Nebo“, i privatni život bio joj je pun previranja. U studenome je objavila da je njezinu šestogodišnjem braku s Bernardom Krasnićem došao kraj. Kako se osjeća pet mjeseci poslije toga? – Odlično! Vrijeme zaista juri! Sretna sam što smo imali normalnu, civiliziranu rastavu – kaže Nina. Na pitanje čuje li se nekad s bivšim suprugom, kaže: – Preintimno je to pitanje – pa ipak dodaje: – Bitno je da smo oboje sretni i zadovoljni, a vjerujem da jesmo. No, kada neka razdoblja u vašem životu završe, važno je staviti točku na i.

Privatni poraz nije joj poljuljao vjeru u ljubav.

– Ljubav je osjećaj koji sve pokreće. Ne nužno ljubav prema muškarcu. Može biti prema pjesmi, prijatelju..., bilo čemu. A ja u ljubav vjerujem – iskreno će Nina, koja je mislima, unatoč tmurnom vremenu, već pomalo u ljetu.

– Kao i većina drugih žena, i ja prije ljeta pojačam ritam u teretani i idem na masaže. Nije ugodno skinuti se u kupaći kostim i vidjeti da negdje kipi – smije se pjevačica i otkriva da će joj ljetno odredište biti Sardinija ili Sicilija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije