Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će se dogoditi?

Sulejman opominje Ibrahima!

Sulejman veličanstveni
Foto: RTL
1/4
17.01.2013.
u 13:42

Ibrahimov povratak u Topkapi palaču obraduje Hatidže, ali i kalfu Nigar koja je u poodmakloj trudnoći.

Ibrahimov povratak kući nakon višetjednog pohoda obraduje Hatidže, ali ne i sultana Sulejmana koji bijesni na najboljeg prijatelja jer si utvara da je moćniji od njega samog! Sultanove slijedeće opomene možda i neće biti.

Ibrahimov povratak u Topkapi palaču obraduje Hatidže, ali i kalfu Nigar koja je u poodmakloj trudnoći. Nakon što je tajnim putem dobio Ibrahimov izvještaj iz pohoda, Sulejman ne propušta priliku reći Ibrahimu da je došao do dokaza kojim se njegov najbolji prijatelj, veliki vezir i desna ruka, pred izaslanicima predstavio moćnijim od samog sultana! Osim što mu još jednom naredi da si izbije iz glave misao kako su njih dvoje jednaki, sultan naglasi Ibrahimu da ga više ne namjerava opominjati. Za to vrijeme, Fatma koristi priliku približiti se princu nasljedniku, a Gul-aga i Hurem kuju planove kako otjerati Mustafu i Mahidevran s dvora.

Zbog toga zatraže pomoć od Iskender Čelebija, dok im u korist im ide i Sulejmanovo imenovanje Mustafe upraviteljem provincije Manise. Zbog još jednog neposluha, Mahidevran zauvijek otjera Gulšah iz palače. Međutim, tajanstveni razbojnici joj iznenada spriječe put. Hoće li princ popustiti čarima nove dvorske spletkarošice? Kako će se Mahidevran boriti protiv odlaska u Manisu? I koliko će daleko ići Ibrahim kako bi doznao tko mu je smjestio? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja doznajte u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“, večeras, u četvrtak 17. siječnja u 21 sat na RTL Televiziji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije