Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivi potezi

Stvarno je gotovo? Karleuša i Tošić ozbiljno zaratili zbog ove pjevačice!

Foto: Profimedia
1/4
28.06.2019.
u 13:21

Sve je počelo prošle godine kada je Grujić započela vezu s Karleušinim navodnim bivšim ljubavnikom, nogometašem Ognjenom Vranješom.

Novu dramu Jelene Karleuše i Duška Tošića izazvala je pjevačica Katarina Grujić, prenosi Kurir.

Nogometaš je na Instagramu lajkao Katarininu fotku, zbog čega su se on i Karleuša strašno posvađali. Otpratili su se s društvenih mreža, a Jelena je Katarinu i blokirala.

Čini se da je ovaj Duškov potez bio kap koja je prelila čašu, jer ovo nije prvi put da Karleuša pokazuje animozitet prema Katarini.

Sve je počelo prošle godine kada je Grujić započela vezu s Karleušinim navodnim bivšim ljubavnikom, nogometašem Ognjenom Vranješom.

– Dok se Katarina prošlog ljeta nije povezala s Vranješom, Karleuša ju je voljela i često komentirala slike na Instagramu i isticala da bi mogla postati velika zvijezda jer ima hitove, vokalne sposobnosti, dobar izgled i stajling. Međutim, ljubomora je promijenila njeno mišljenje – kazao je izvor za "Kurir".

– Diva se naljutila. To nikako nije očekivala. Odmah je uklonila Grujić iz pratitelja, a Tošiću je svašta rekla. Moguće je da je nogometaš namjerno pokazao da je zainteresiran za Katarinine slike kako bi Jelenu potaknuo na razvod – tvrdi izvor.

Pogledajte koji su zvjezdani brakovi bili najkraći!

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar antimaterija
antimaterija
14:07 28.06.2019.

Ženka hijene mrvicu je ljepša od Karleuše.

Avatar Golum
Golum
14:04 28.06.2019.

Pogledaj ti samo naslovnu sliku ovog clanka i bit ce ti jasno koji je gabor karleusa...kako ta izgleda ujutro kad se probudi bez sminke.

DD
Ddomljan123
14:40 28.06.2019.

Dok ne vidim clanak i fotku na kojoj su zajedno Sevka Karleusa Ela Dvornik Maja Suput i Veljaca kako pale auto gume iz protesta prema braci Mamic nisam niti cu biti zadovoljan uredjivackom politikom VL-a. Hvala na prostoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije