Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar glas

Studentica Iva glasom razoružala žiri RTL-ova showa HTZ

Ivana Trogrlic
05.03.2010.
u 12:52

– Nisam imala tremu i bila sam sigurna da ću to dobro izvesti, a komentari poslije showa su mi i potvrdili da je sve ispalo jako dobro – kaže studentica Ekonomskog fakulteta.

Na natjecanje "Hrvatska traži zvijezdu" 19-godišnja Ivana Trogrlić prijavila se sama jer je oduvijek znala da glazbu mora uvesti u svoj život, a ovo je bila savršena prilika.

– Nisam imala tremu i bila sam sigurna da ću to dobro izvesti, a komentari poslije showa su mi i potvrdili da je sve ispalo jako dobro – kaže studentica Ekonomskog fakulteta, kojoj je žiri za izvedbu Beyonceine pjesme “Sweet Dreams” udijelio same komplimente. Beyonce je bio logičan odabir jer tu pjevačicu obožava.

– Volim tu pjesmu i ona mi je super i zato si nikad neću oprostiti što nisam bila na njezinu koncertu u Areni Zagreb – priča nova glazbena nada koju zbog kovrča i sličnog izraza lica dečki često zovu i Shakira.

– To mi se događa svako ljeto kad pocrnim, onda mi dečki dobacuju: “Ej, Shakira!” – kaže Ivana, koja je dosad sudjelovala na brojnim festivalima. Na jednom od takvih nastupa upoznala se i s Arsenom Dedićem, koji je Ivanu pozvao da mu bude gošća na glazbenoj večeri u Krapini.

– Arsen Dedić primijetio me na jednom od mojih nastupa. Jako mu se svidjelo kako pjevam i razmijenili smo brojeve, zbilja se nisam nadala da će me pozvati da pjevam s njim – rekla je mlada pjevačica kojoj je fakultet ipak prioritet. Pobjedom u showu ne razbija glavu, a ako se to slučajno dogodi, sigurna je da nikad neće snimati tužaljke nego samo zabavne stvari jer je po prirodi vesela i optimistična. Prijatelji koji je često gnjave da im pjeva na tulumima njeni su vatreni obožavatelji, kao i  dečko koji je podržava u njezinu glazbenom usponu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
17:34 05.03.2010.

Životnom pitanje kako češ uopče preživiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije