Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTAGRAMSKI HIT

Struk brojnih Hrvatica krasi remen od čak 3000 kuna!

22.11.2017.
u 08:00

Najpopularniji dodatak ove sezone svakako je remen Gucci, a domaće ljepotice dodale su ga u ormare bez obzira na vrtoglav iznos

Ako imate profil na društvenim mrežama, sigurno ste primijetili da se jedan modni dodatak ove sezone ističe na mnogo fotografija te da gotovo i nema trendseterice koja ga nije dodala u svoj ormar.

Radi se o remenu koji potpisuje talijanska modna kuća Gucci, a nakon influencerica na društvenim mrežama postao je neizostavan dodatak domaćim poznatim damama. Iako postoji i vintage verzija, ova inačica remena na tržištu se pojavila u 2016. godini, a i dalje uživa jako veliku popularnost kod brojnih dama, a čini se kako ni nemaju namjeru odreći ga se tako skoro.

Ni ovaj trend nije zaobišao stylish Hrvatice, a među prvima koje su ga isfurale bile su Viktorija Rađa, Aleksandra Dojčinović, blogerica Hana Hadžiavdagić Tabaković i Marta Fernandes da Silva, supruga bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa. Cijela priča oko remena ne bi bila nimalo neobična da nije riječ o modnom dodatku čija se cijena kreće između 2240 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za tanji model koji je namijenjen nošenju oko struka, pa do 9600 kuna koliko košta model napravljen od krokodilske kože koji dolazi u crnoj i tamnozelenoj boji. Većina dama ipak bira model u crnoj boji s dvostrukom zlatnom kopčom, odnosno prepoznatljivim Guccijevim logom.

Jednako ga dobro kombiniraju i u ležernim i u elegantnim izdanjima, a pokazale su nam kako odlično pristaje uz traperice, ženstvene hlače, suknje pa čak i kimono!

 

Komentara 5

TR
trunjo
08:43 22.11.2017.

"Influencerica"......zanimanje za retardirane....."opinion maker"...ista stvar isto značenje.....Mene bi bila sramota da me takva osoba na išta nagovori a kamoli na remen od 3000kn!!!!!!!! Ali hvala bogu ima nas svakakvih tako da takve osobe(INFLUENCERICE) mogu lijepo živjeti dok stoka sitnog zuba daje klikove na njihove famozne profile

BU
Budak
11:05 22.11.2017.

Struk brojnih prostitutka krasi taj remen a ne „trendsetterica”.

DU
Deleted user
11:03 22.11.2017.

Struk krasi remen, a koljena žuljevi... Blogericu i influencericu možeš dobiti i za remen puno jeftiniji od ovog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije