Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao njezina sestra

Stručnjak za kraljevsku obitelj tvrdi da zna točno što kraljica misli o Harryju: Štiti ga zbog ovoga

Foto: PA/Pixsell
1/15
06.04.2021.
u 08:00

Zbog toga, kako tvrdi Morton, kraljica ima puno razumijevanja za Harryja i njezina vrata za njega su uvijek otvorena, jednostavno zato što zna kako se osjećala njezina sestra i kakva je situacija bila s njom.

Prema stručnjaku za kraljevsku obitelj Andrewu Mortonu, koji je napisao knjigu o odnosu kraljice Elizabete i njezine sestre Margaret, kraljica shvaća da su Harry i William u istoj situaciji kao što su bile njih dvije. To je, naravno, zbog činjenice da je Willaim nasljednik, a Harry ''rezerva''. 

Zbog toga, kako tvrdi Morton, kraljica ima puno razumijevanja za Harryja i njezina vrata za njega su uvijek otvorena, jednostavno zato što zna kako se osjećala njezina sestra i kakva je situacija bila s njom. 

– Mislim da kraljica zna da je teško biti u toj poziciji i da razumije da je Harry nekada bio izgubljena duša, baš kao i njezina sestra – tvrdi Morton. 

– Uvijek je imala potrebu štititi Harryja i mislim da je to zato što je gledala kako Margaret postaje žrtva sistema. Isključivanje Margaret nije pomoglo nikome i kraljica je iz toga puno naučila. Ne želi da se s Harryjem povijest ponovi – kazao je stručnjak. 

Princezi je bilo teško naći mjesto u kraljevskoj obitelji, a kako je Harry odlučio da više ne želi biti dio kraljevske obitelji, jasno je da je nešto naslijedio od nje. 

– Kada usporedite njihove osobnosti, Harry je stvarno popout Margaret. Nešto kao buntovnik u kraljevskoj obitelji. Margaret je jednom rekla da je neposluh njezino veselje, a to se može jasno vidjeti i u prinčevu slučaju. Zato Elizabeta ima dodatnu empatiju za Harryja jer je gledala svoju mlađu sestru i njezina vrata će mu uvijek biti otvorena te ga nikada neće potpuno isključiti iz obitelji – dodaje Andrew. 
Nadalje, tvrdi kako kraljica jako voli svog unuka, kao što je voljela i svoju sestru

– Ona ga jako voli. Bila je tu za njega na dan kad je izgubio majku i od tada je uvijek uz njega. Namjerno ga štiti i kao baka ima puno više razumijevanja za njega – zaključio je autor knjige  Elizabeth & Margaret: The Intimate World of the Windsor Sisters.

VIDEO Skandalozni razvodi i prekidi na domaćoj sceni

 

Komentara 4

LI
linkser2
11:50 07.04.2021.

ne zna ona gdje je zubalo ostavila..

MA
maminjo123456789
16:49 06.04.2021.

e ljudi ajde vise ca sa tom starom babom , jer ima nesto drugo ljepse da se vidi u novinama osim ove stare koja ce riknut svaki tren ????

BR
Bruce
15:49 06.04.2021.

Harry više nije nikakva "rezerva", jer William ima troje djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije