Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očeva poduka

Stručnjak sam za preživljavanje, znam kako spriječiti pothlađivanje

BIEL
Pixsell
09.09.2012.
u 14:45

- Ako padneš u ledeno hladnu rijeku moraš izaći i odmah skinuti odjeću. Najbolji način da podigneš temperaturu tijela jest da prisloniš svoju kožu o tuđu. Naravno, oboje morate biti goli - objasnila je glumica.

Zvijezda filma \"Total Recall: Totalni opoziv\" Jessica Biel pohvalila se da je stručnjak za preživljavanje u ekstremnim uvjetima, a tome umijeću naučio ju je otac.

- Otac me naučio kako preživjeti u ekstremnim situacijama. Znam kako spriječiti pothlađivanje ako padneš u ledeno hladnu rijeku: izađeš i odmah skineš odjeću. Najbolji način da podigneš temperaturu tijela jest da prisloniš svoju kožu o tuđu. Naravno, oboje morate biti goli - podijelila je Jessica svoje znanje. Otkriva da s nikime u životu nije bliska kao s roditeljima.

- Uvijek sam puno vremena provodili zajedno u prirodi. Odrastajući, često smo išli na kampiranje u Coloradu gdje smo živjeli. Na tim izletima tata me naučio kako zapaliti vatru i kako od drveća i granja sagraditi sklonište - prisjetila se glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije