Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabila se u kuću

Stravični detalji nesreće poznate glumice: 45 minuta je bila zarobljena u gorućem automobilu

Foto: Profimedia
1/6
03.09.2022.
u 14:24

Pedeset i devet vatrogasaca borilo se s vatrom, koja je progutala automobil glumice i kuću u koju se zabila.

Holivudska glumica Anne Heche preminula je sredinom kolovoza u 54. godini života nakon što je tjedan dana bila u kritičnom stanju, a živom su je održavali tek aparati. No, nakon tjedan dana i oni su isključeni jer je pronađen primatelj njenih organa. Glumica je početkom kolovoza automobilom udarila u kuću te se nakon toga vozilo zapalilo, a Anne je bila zarobljena u automobilu sve dok nisu došli vatrogasci i izvukli je vani.

Sada su otkriveni novi zapisi o nesreći koji otkrivaju jezive detalje. Naime, oni pokazuju da je glumica čak 45 minuta bila zarobljena u automobilu prije nego što su spasioci mogli započeti s pružanjem prve pomoći. Page Six piše da vatrogasni zbog velikog plamena i dima izazvanog nesrećom nisu mogli doći do automobila 20 minuta, a potom ga nisu mogli ni izvući iz zgrade još najmanje isto toliko, izvijestio je NBC pozivajući se na dokumente vatrogasne službe i postojeće radiokomunikacije. 

Heche je umrla od ozljeda koje je zadobila udisanjem i od opeklina, a također joj je u nesreći slomljena i prsna kost. Njezina smrt proglašena je nesretnim slučajem, objavio je mrtvozornik nekoliko dana nakon što je isključena s aparata u bolnici. Zapalili su se automobil i kuća, a samo je Heche ozlijeđena u nesreći.

Prema Page Six, vatrogasci su na mjesto nesreće stigli u 11:01 ujutro, a glumica je izvučena u 11:49. 

Pedeset i devet vatrogasaca borilo se s vatrom, koja je progutala automobil glumice i kuću u koju se zabila. Vatrogasci su se 65 minuta borili s vatrenom stihijom.  Dok su je izvlačili iz olupine navodno je mogla komunicirati, ali je nedugo nakon toga izgubila svijest. Nekoliko dana kasnije pala je u komu.

VIDEO>>Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije