Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Stranci oduševljeni Albinom i Filipom: Ne mogu ih prestati slušati, plačem

Foto: Dario Njavro/HRT
1/6
02.02.2020.
u 18:30

Ovo je bila apsolutna hipnoza za oči i uši - rekla im je njihova mentorica Vanna, a s njom su se složili slušatelji diljem svijeta

Deveta emisija "The Voicea" bila je ispunjena emocijama i suzama, što zbog genijalnih izvedbi kandidata što zbog toga što su neki
morali napustiti show.

Izvedba o kojoj se priča i nakon emisije je ona Albine Grčić i Filipa Rudana. Albina i Filip pjevali su pjesmu "Lovely" Billie Eilish i tijekom cijele izvedbe bili su jedno drugome okrenuti leđima.

- Ovo je bila apsolutna hipnoza za oči i uši - rekla im je njihova mentorica Vanna i odlučila je da Albina ne nastavlja svoju avanturu u The Voiceu u timu Vanna. Srećom Massimo je imao priliku spasiti nekoga od natjecatelja i odabrao je Albinu u svoj tim. Da je ova izvedba bila hipnoza za oči i uši potvrđuju i komentari publike na YouTube kanalu The Voicea. 

 

 

- Ne razumijem ni riječi hrvatskog, ali otpjevali su sjajno, Filipov glas je The Voice. Ja upravo plačem. Ne mogu prestati slušati Filipov glas. Javljam se iz Amerike i uživam u snimkama kandidata "The Voice" iz cijelog svijeta. Iako ne govorim, niti pišem niti  razumijem jezik zemlje u kojoj je ovaj par pjevao to mi ni ne treba jer jezik umjetnosti se uvijek razumije.  Nisam mogao vjerovati da može biti ovako romantično kad si okrenut leđima - napisali su u komentarima obožavatelji The Voicea iz cijelog svijeta. 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:32 02.02.2020.

ne ulazim u kvalitetu organizatora, ali ovi mladi natjecatelji mi se sviđaju....

MI
Miko33
07:14 03.02.2020.

Neznam zašto je ovaj par izdvojen, jer bilo je puno jačih parova u toj emisiji.

DU
Deleted user
21:35 02.02.2020.

Vinko bi prošao i da je Rihanna bila umjesto Petre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije