Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNO ANTIKA

Što živcira Jerryja Seinfelda?

Seinfeld
HBO
06.10.2009.
u 17:14

Jerry k'o Jerry - dobro mu ide, čak je uspio staru ekipu okupiti u seriji Larryja Davida, ali ne bi on bio on da mu nešto ne smeta u vlastitom gradu.

 

Što vas u životu u New Yorku ovih dana najviše smeta?

Ljudi koji nisu zadovoljni mojim mobitelom jer nije "cool" kao njihov mobitel, ili njihov mobitel ima neku mogućnost koju moj nema, pa mi stalno pokazuju "moj mobitel može ovo" ili "moj mobitel može ono".

 

Vaši prijatelji su nezadovoljni zbog vašeg mobitela?

Imam staru Motorolu RAZR. Nemam ni BlackBerry ni iPhone. Svi moji prijatelji se strašno ljute zbog toga: "Ma zašto još koristiš tu starudiju?"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije