Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNA ANALIZA

Što stručnjaci misle o haljinama s dodjele Oscara. Hoćemo li ih kopirati ili smjesta zaboraviti?

Foto: screenshot
1/2
25.02.2019.
u 15:25

U studio smo pozvali dva modna stručnjaka: dizajnericu Matiju Vuicu, jedinu domaću kreatoricu čije su se haljine pojavile na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele i Josipa Joška Tešiju, kustosa i bivšeg manekena.

Iako je dodjela Oscara završila, nije nam dosta razgovora o haljinama koje smo tamo vidjeli.

U studio smo pozvali dva modna stručnjaka: dizajnericu Matiju Vuicu, jedinu domaću kreatoricu čije su se haljine pojavile na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele i Josipa Joška Tešiju, kustosa i bivšeg manekena.

1/9

Oni su nam otkrili što misle o haljinama koje smo vidjeli, ali i o dodjeli Oscara općenito. Dizajnmerica i kustos objasnili su nam i kako će sve viđeno utjecati na modne trendove, ali i o tome na koji način zvijezde zapravo biraju haljine i koliko im stvarno treba da se pripreme samo za tu jednu noć. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:33 25.02.2019.

sto "strucnjaci" misle.... misle "vidla balkanska zaba da konja kuju pa i ona digla nogu".. ahahaaa, oni o hollywoodskim haljinama u državi gdje vecina domacinstava lože na drva,

Avatar jest
jest
17:38 25.02.2019.

Tko uopće čita ovakvo smeće od sadržaja, zar gladni, nezaposleni, obespravljeni, kopači plastičnih boca po smeću, građani koji se spremaju otići iz Hrvatske, blokirani, vječni dužnici bankama, potplaćeni i podcijenjeni? VL kada stvarno mislite početi raditi svoj posao, golišave starlete, polusvijet reality zvijezda i slične "teme" nisu ključne stvari za ovo društvo ali jesu iseljavanje mladih, nezaposlenost, manjak radno sposobnih, sve starije stanovništvo, dramatični pad nataliteta, neprovedene ključne reforme poglavito ona javne uprave, reforme nužne za uklanjanje korupcije te administrativnih barijera za ulaganje i reforma porezne politike. Što je sa pokretanjem investicija? Gole stražnjice i grudi, neinteligentne, nepismene i nekulturne reality zvijezde neće izvući društvo iz krize.

DU
Deleted user
15:52 25.02.2019.

tri zomija.... malogradjani , jedna debala s bundevskom facom , i ova carapa prepontenntan , a ovaj pesovan , super studija i korisnno za kako przo povratiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije