Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različiti programi

Što se sprema na malim ekranima? Blagdanski TV aduti i ove godine bez iznenađenja

Foto: Nova TV
22.12.2018.
u 22:39

Domaće TV kuće pripremile su isti recept kao i svake godine: malo filmskih repriza, malo glazbe i zabave.

Najveće domaće TV kuće već tradicionalno pripremaju zanimljiv program za božićne blagdane, koji bi se mogao svrstati pod zajednički nazivnik – hit-filmovi i zabava.

Božićna A-strana

HRT će već u petak 21. prosinca u 20.05 prikazati odličan američki film “Povratnik” s oskarovcem Leonardom di Capriom u naslovnoj ulozi. Na Badnjak 24. prosinca na Prvom u 20.05 sati na rasporedu je fantastična komedija “Daj mi sebe“ s Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi.

Na Božić 25. prosinca u terminu od 20.05 sati na rasporedu je “Pravi trenutak”, romantična komedija/drama o mladiću koji može putovati kroz vrijeme i pokušava promijeniti svoju prošlost, ne bi li tako poboljšao budućnost. Filmski program na Prvom programu za Božić nastavlja se u 22.35 sati filmom “Raj postoji“, pričom o dječaku koji tvrdi da raj postoji, da je bio u njemu te opisuje svoja iskustva. A u jutarnjem terminu od 7.35 sati na programu je “Salamon i kraljica od Sabe“. Dan poslije Božića, na Štefanje 26. prosinca u 21 na programu je jedan od najboljih hrvatskih filmova svih vremena “Tko pjeva, zlo ne misli“ s Reljom Bašićem u svevremenskoj ulozi gospodina Fulira.

U subotu 22. prosinca u 20.05 kreće veliki Božićni specijal “A strane”. Predblagdanska „A strana“ ujedinila je glazbenike svih žanrova: Simfonijski orkestar HRT-a, maestra Alana Bjelinskog, zbor „Cantores Sancti Marci””, Jacquesa Houdeka, mezzosopranisticu Ivanu Srbljan, Ricarda Luquea, svjetski poznatog bas-baritona Krešimira Stražanca, Radojku Šverko, Ervina Baučića, baritona Leona Košavića i mlade pjevačke snage “A-strane“.

Batman protiv Supermana

RTL za Badnjak i Božić priprema pravi filmski maraton. Program kreće na Badnjak ujutro “Knjigom o džungli“ iz 1967., posljednjem filmu koji je producirao Walt Disney te je preminuo u vrijeme njegova nastajanja. Nastavlja se filmom “Beethovenova božićna avantura“, sedmom nastavku o bernardincu Beethovenu. U poslijepodnevnom terminu uživat ćemo uz “Kolo sreće“, slavnog redatelja Johna Landisa, a u udarnom terminu je, vjerovali ili ne, “Sam u kući”.

Večernji termin zatvara se komedijom “Luda božićna zvona” s Arnoldom Schwarzeneggerom. Na Novoj TV pripremaju posebno produljeno izdanje In Magazina i serije “Na granici”, te božićni filmski program. Na Badnjak ujutro gledat ćemo film “Božićna avantura“, a nakon njega slijede obiteljska komedija “Duh Božića“, “Božić kod Cooperovih“, te navečer premijera blockbustera “Batman v. Superman: Zora pravednika“. Gledatelji će uživati i u filmovima “Četiri Božića” i “Božić za pamćenje”, te “Mladi mesija”, “Božji sin” i “Putovanje u središte zemlje 2” koje ćemo gledati na Božić. Božićna večer rezervirana je za premijeru filma “Legenda o Tarzanu”. 

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
22:01 22.12.2018.

Sad očekujem brdo kritika ali najviše onih kojima zaglavila satelitska u smeru - istok

DU
Deleted user
22:49 22.12.2018.

Upravo odgledana A strana; odlična produkcija, super izvedbe, svaka pohvala mladim pjevačima, al možda da je bilo malo više domaćih pjesama.

PA
Pajkoslava2
08:28 23.12.2018.

Meni stvarno nije jasno da niti jedna Tv kuća ne moze staviti film o Isusovu rođenju. Pa to je jedini razlog zašto uopće postoji Božić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije