Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiva

Što se dogodilo s licem naše poznate manekenke

Foto: Twitter
1/10
17.05.2018.
u 09:14

Nina Morić ušla je u talijansku verziju Big Brothera kako bi se suočila s dečkom Luigijem, a svi su primijetili kako joj lice neobično izgleda.

Bivša manekenka Nina Morić šokirala je publiku svojim izgledom kada se pojavila kao gošća u talijanskoj verziji Big Brothera.

Nina koja već godinama živi u Italiji u show je ušla kako bi se suočila s dečkom Luigijem Mariom Favolosom jer je u showu iznio mnogo detalja iz njezina privatnog života. Verbalni okršaj bio je poprilično žestok. Nina mu je zamjerila što ju je ogovarao u showu, a u njihovu raspravu, u nadi da će je primiriti, uplela se i  voditeljica Big Brothera. 

 

 

 

 

 

 

Ipak, gledatelje nije toliko začudila prepirka ovog para, koliko neprepoznatljiv izgled Nine Morić. Kada je video osvanuo na društvenim mrežama, gledatelji su zabrinuto pitali: Što ti se dogodilo s licem? Nekada si bila tako lijepa! Ubrzo su je na društvenim mrežama počeli uspoređivati s likovima iz crtića i  Michaelom Jacksonom. 

Gledatelji su zaključili kako je Nina sigurno bila na estetskoj operaciji jer teško da bi samo šminka i promjena frizure mogle toliko utjecati na promjenu njezina izgleda. Nina je trenutačno u velikoj sudskoj borbi za skrbništvo nad sinom kojeg ima s bivšim partnerom Fabrizijem Coronom. 

Ključne riječi

Komentara 67

MA
Majur
10:16 17.05.2018.

Strašno,a bila je rasna ljepotica....ali mozak izgleda na razini kokoške.

Avatar Mister No
Mister No
11:43 17.05.2018.

To ti je kad imaš viška novca i manjka pameti...hihihi

TR
trabant7
10:21 17.05.2018.

Estetske operacije i pumpanje, pa poslušajte mladu voditeljicu HRT- a nakon pumpanja gornje usne frflja i to nikog ne zabrinjava na HRT- u. Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije